Heti tarot-előrejelzés: új lehetőségek pénzügyekben

Itt az idő belevágni az új dolgokba, élni az érkező lehetőségekkel. Aki most elhalasztja az ajánlatokat, csak egy hosszabb idő elteltével találhatja magát újra ilyen kedvező helyzetben. Az eddigi negatív beidegeződéseket - a pénzzel kapcsolatban - tegyük félre és nyissunk egy új, tiszta lappal!

December 9. – hétfő (Kelyhek királya, Kardok királya, Érmék lovagja):
A keménység fogja jellemezni a hét első napját, így az érzékeny lelkűek jobban teszik, ha már most fedezékbe vonulnak az esetleges támadások elől. Akik nem bírják a kritikákat, jobban teszik, ha ma nem kérik ki mások véleményét akár az öltözködésükkel, vagy egyszerűen csak a személyükkel kapcsolatban. Félni valónk a naptól nincsen, mert komoly anyagi veszteség, vagy bármilyen kézzel fogható károsodás nem érhet minket, csupán a lelkünk sérülhet meg. Az egészség terén óvatosak legyünk a hirtelen mozdulatokkal, mert gond lehet.

December 10. – kedd (Érmék királynője, Kardok kettes, Érmék királya):

A mai nap a pénzről és annak megteremtéséről fog inkább szólni, mintsem az örömről és a boldogságról. Persze a kettő kivételes esetekben megegyezhet, amikor az embernek a hobbija a munkája, hiszen akkor örömét leli a pénzkeresésben és egyfajta boldogság tölti el, hogy ismét azzal foglalkozhat, amit szeret. A keménység még ma is megjelenhet, de sokkal inkább a párkapcsolat terén. A gyengédség és az érzékiség inkább a háttérben fog megbújni, s a reflektorfényben a tettek lesznek, ezért jobb már előre eltervezni a közös estét.


December 11. – szerda (Botok hatos, Érmék apródja, Hold):

A változás napját fogjuk megélni, amikor semmi se lesz biztos, minden percről percre változhat. Aki életét a határidőnaplója szerint éli, jobb, ha felkészül, hogy a nap folyamán sokszor kell majd újraterveznie a napi teendőket, s olykor az is előfordulhat, hogy egyes fontos feladatokat nem tud majd ellátni az adott napon. Emiatt ne eméssze magát, hiszen a holnapi nap is adott lesz arra, hogy megcsinálja a dolgait. Amennyiben hatalom kerül a kezünkbe – akarva, vagy akaratlanul, de vissza fogunk élni vele –, próbáljunk megértőek lenni, s kerüljük a visszaéléseket.

December 12. – csütörtök (Kardok lovagja, Kardok hetes, Kardok nyolcas):
Tudni kell mindenből hol a határ, s nem átlépni azokat. Ahogy szokás mondani: a jóból is megárt a sok. Mindig legyen a szemünk előtt ez a mondat. A nap folyamán, ha bármikor úgy érezzük, szükség van egy kis megállásra, bátran pihenjünk, mert a túlhajszolás nem éppen kedvez az egészségünknek és a munkánk minőségén is meglátszik majd. A kommunikációra is fokozottan ügyeljünk, csak ügyesen és helyesen fogalmazzunk, mert egy-egy kétértelmű mondattal komoly lavinákat indíthatunk el akár magunk ellen is, ami a környezetünket is érinti majd.

December 13. – péntek (Botok tízes, Kelyhek négyes, Mértékletesség):
A hét utolsó munkanapján még azért megkaphatjuk azt a munka és feladatmennyiséget, amitől úgy érezzük, hogy padlót fogunk. Amikor már úgy érezzük, hogy fogytán az erőnk, s nem vagyunk képesek 100%-osan ellátni feladatainkat, akkor igenis merjük kimondani azt, hogy nem. Sok esetben lehet, hogy nehéz, de inkább utasítsunk vissza egy lehetőséget, mintsem ne éljünk vele, mert nem volt rá időnk. Az azutáni lelkiismeret fordulás, illetve negatív érzés mindennél rosszabb lehet. Tudni kell megálljt parancsolni mindennek.

December 14. – 15. – hétvége (Érmék ötös, Botok királynője, Botok kettes):
Ez a hétvége szóljon egy kicsit az adakozásról! Fontos tudni, hogy nem mindenki élheti meg az adventi időszakot, s nem mindenki mondhatja el magáról, hogy családjával közösen, békében várja a karácsonyi ünnepet. Vagy, mert nélkülözniük kell, s az a szó, hogy ajándék nem is ismert számukra, vagy mert egyszerűen nincs kivel megünnepelniük a várakozás időszakát. Legyünk jótékonyak és keressünk fel olyan szervezeteket, alapítványokat, akik ezeknek a fiataloknak, vagy idősebb személyeknek próbálnak segíteni.