Heti tarot-előrejelzés: a boldogság benned van!

Minden hét mást és mást tartogat, de hétről-hétre a lényeg mindig Te vagy és a boldogságod.

Kedves Kos!
Készülj fel rá, hogy ezen a héten rengeteg örömben lesz részed. Párkapcsolatodban, magánéletedben az eddigi hullámzó, negatív impulzusokban gazdag időszak lezáródni látszik és helyre állnak a viszonyok, míg az anyagiak tekintetében pénz állhat a házhoz. Engedd az életedbe be a változást, ami csakis pozitív eseményeket hoz neked!

Kedves Bika!
Most időd lesz arra, hogy elcsendesedj, kicsit magadba nézz, észrevedd azokat az igazi problémákat, gondokat, amelyek megkeserítik a mindennapi életedet. Vedd észre, hogy hol hibázol mindig, mit kellene máshogy tenned és cselekedj ennek megfelelően. A félelmeket próbáld meg most leküzdeni, ne azok irányítsanak.


Kedves Ikrek!
Nézd át a pénzügyeidet, vegyél elő egy tollat és papírt. Összegezd a kiadásaidat, bevételeidet, készítsd el a következő hónap tervét. Látni fogod, hogy egyáltalán nem kellene annyit költened, mint ahogy azt mostanában teszed. Próbáld meg kicsit visszafogni a költekezést, pénzkiadást, hetente egyszer járj csak vásárolni és ne mindennap!

Kedves Rák!
Talán az életed nem annyira szilárd, mint ahogyan azt szeretnéd. Eléggé bizonytalan lábakon állsz, kiszámíthatatlan a jövőd és nem tudni, hogy most az újrakezdés vagy összeomlás érkezik. Legyél jobban tekintettel arra, hogy mit mikor csinálsz, teszel és figyelj a sors jeleire. Ha valami nem a te utad, akkor azt ne erőltesd.

Kedves Oroszlán!
Változás fog beállítani az egész életedben, ami lehet, hogy fenekestől felforgatja majd mindent. Próbáld meg ebből a helyzetből kihozni a maximumot, a legjobbat. Kicsit tartasz a változástól, úgy véled, hogy csak negatívat hozhat és semmi pluszt nem kapsz általa. Ezen a hozzáálláson most változtatnod kell és reménytelien hozzáállnod!

Kedves Szűz!

Újdonság vár rád, készülj fel rá, hogy valami új helyzetbe, szituációba fogsz belecsöppenni! Ne félj ettől, ne legyenek fenntartásaid ezzel kapcsolatban, próbáld meg megőrizni a nyugalmadat és mindenre körültekintően odafigyelni, hiszen csak így tudod majd ezt az újdonságot a helyén, megfelelően kezelni. A kapkodás nem célravezető.

Kedves Mérleg!

Szerelmi életedben beköszönt a boldogság és az öröm. Amennyiben jelenleg a szinglik útját járod, és arra vársz, hogy melléd szegődjön az ideális társ, akkor van egy jó hírem: ezen a héten megtörténhet, amennyiben kimozdulsz a négy fal közül. Ha már most párkapcsolatban élsz, akkor egy igazán kellemes, boldog hét vár rád.

Kedves Skorpió!
Pénz áll a házhoz, méghozzá nem is kevés. Talán remélni sem merte, hogy azok a problémák, gondok, amelyek lassan az egész életét megkeserítik egy tollvonásra képesek lesznek tova szállni. Most megtörténhet, hiszen olyan pénzösszeget kaphat, amely segítségével rendezni tudja adósságait és még félre is tud majd tenni.

Kedves Nyilas!

Komolyabb vizekre evezel a magánéletedben, amennyiben már van párkapcsolatod. Felvetődhet a házasság, a kapcsolat megerősítése, mint egy terv. Talán a másik fél már egyből szeretné és beleugrana a dolgok közepébe, de próbáld meg a helyén kezelni a dolgot, mindent a maga idejében. Boldogság vár rád, az biztos!

Kedves Halak!
Szerencsés hét elé nézel. Magánéletedben jól alakulnak majd a dolgok, talán beáll az a bizonyos egyensúly is, amelyről már rég ábrándozol és vágysz rá. Pénzügyek terén sikerülhet rendbe hozni az életedet és akár plusszal zárni ezt a hónapot, a korábbiakkal ellentétben. Egészségedben vigyázz a légzőszervi panaszokra.

Kedves Bak!

Itt az idő, hogy azoktól a gondoktól, amelyek eddig csak feleslegesen voltak az életedbe: megszabadulj. Értve ezt fizikai szinten – kacatok, holmik, felesleges tárgyak – illetve lelki szinten is- negatív, rossz emlékek, tapasztalatok. Most az elengedés és a lezárás időszaka van az életedben, ne hagy parlagon ezt a lehetőséget!

Kedves Vízöntő!

Apróbb szerencsétlenségek fognak most érni, de próbáld meg meglátni a pozitív vonzatait az eseményeknek. Lesz alkalmad arra, hogy szétnézz új lehetőségek között, hogy további betevőre, pénzre tegyél szert. Ezt csak új, más forrásból tudod majd megteremteni. Elképzelhető hogy másodállásod lesz, vagy vállalkozni kezdesz.