Nőnapi virághoroszkóp

A női megérzésekről már biztos sokat hallottál, olvastál, netán oda is figyelsz belső hangodra. Jól teszed! Kövesd megérzéseidet, de nem árt, ha ismered saját horoszkópodat is, ami téged jellemez. Nőnap alkalmából most olvasd el saját virághoroszkópodat!

Charles M. Schwab szerint a virág és az ember személyisége között kapcsolat áll fenn: „Egy csodás ember személyisége olyan, mint egy pompázatos virág illata.”

Kérd meg párodat, hogy tudatosan válasszon neked virágot, hogy az ajándéka ne csak gyönyörű, de hozzád leginkább illő is legyen! Ha pedig egyedül élsz, remek alkalom, hogy meglepd magad nőnap alkalmából a személyiségedet leginkább kifejező virággal.

Kedves Kos!
Kedveled a változatosságot, az izgalmakat, kalandokat? Biztosra veszem, hogy nőnap alkalmából piros rózsáktól duzzadó virágcsokornak örülnél leginkább.

Kedves Bika!
Te, aki habzsolod az élvezeteket, az ízletes ételeket, a kellemes hangulatot, pihenést és kifinomult szépérzékkel rendelkezel, vedd rá szerelmedet, hogy pipaccsal lepjen meg Téged!

Kedves Ikrek!
Ugye bármely országban, városban el tudsz élni? Sehol sem akarsz mély gyökeret ereszteni, hogy sok mindent ki tudjál próbálni? Neked teremtették a kék liliomot, ami leginkább kifejezi nyughatatlan, és kíváncsi személyiségedet.Kedves Rák!
Gondoskodó, folyton ápoló természetedhez bármilyen cserepes virág illik, amit napi szinten kell öntöznöd.

Kedves Oroszlán!
Azonkívül, hogy színválasztásodban az arany színt részesíted előnyben, de azt tudod-e, hogy neked a szíved is aranyból van? Kiáradó szeretetedet és életkedvedet a napraforgó virág jellemzi leginkább!

Kedves Szűz!
Nem elég, hogy pontos, céltudatos, rendszerező és rendszerető lény vagy, aki párkapcsolatban még ismeri is a hűség fogalmát? Tudd, hogy ilyen nőre vágyik a legtöbb férfi! Nőnap idején a legjobb alkalom, hogy egy szép nagy csokor dáliával fejezze ki társad, hogy mekkora kincs is van a birtokában, azáltal hogy veled lehet.
 
Kedves Mérleg!
Ugye neked a legfontosabb az összes csillagjegy közül, hogy állandó pozitív visszajelzést kapjál környezetedtől? Ezért is örülnél nagyon, ha nefelejccsel lepne meg kedvesed, ezzel is azt üzenvén neki, hogy engem soha el ne felejts!

Kedves Skorpió!
Erős, fanatikus, szenvedélyes, céltudatos jellemed révén, a leginkább hozzád illő virág az orchidea, mely a szenvedély virágát tükrözi.

Kedves Nyilas!
Az igazság legnagyobb harcosaként örökké teszel-veszel, miközben tele van a fejed mindig új ötletekkel. A legjobb ajándék neked, ha párod egy nagy csokor pünkösdi rózsával ajándékoz meg nőnapkor, ami tökéletesen jelképezi kiáradó, hatalmas energiádat is egyben.

[kapcsolodo_cikkek]
Kedves Bak!
Egy vérbeli Bak nőnek, mint ahogy neked is, szükséged van a biztonságra, ezért olyan féfi mellett teszed, vagy tetted már le a voksodat, aki képes ezt megadni Neked. Nőnapkor, ne érd be ennyivel, örülj, hogy a vágyott biztonságod párod megadja Neked, de adja meg a kedvenc virágodat is, a borostyánt!

Kedves Vízöntő!
Óriási szabadságvágyadat és függetlenségre való igényedet a szabadság jelképe, egy nagy csokor orgona testesíti meg számodra.

Kedves Halak!
A romantikus, álmodozó, ábrándozó lényedet mi sem illusztrálná jobban, mint a fehér és a rózsaszín kombinációjából összeállított rózsacsokor.