Királykék, mandarin és pasztellszínek a tavasz-nyár slágerei!

Emellett meghatározó a piros és az azúrkék, valamint a fekete-fehér aszimmetrikus megoldások és a laza szabásvonalak is megjelennek.

„Az idei trend a 60-70-es évek stílusirányzatát követi, amelyre a laza, kényelmes szabásvonalak jellemzőek, gondolhatunk itt az ejtett vállú ruhákra, bő felsőrészekre és denevér ujjakra. Ameghatározó piros és azúrkék mellett a határozott, erőteljes színek, mint a fűzöld, királykék és mandarin, valamint a „fagylalt” pasztell árnyalatokuralkodnak most˝- mondta Schaller Marianna, divattanácsadó és a Boutique tulajdonosa.

2014-ben reneszánszát éli a fekete-fehér kombináció is, amely a régi op-art divatirányzatra emlékeztető aszimmetrikus megoldásokkal együtt jelenik meg a ruhadarabokon.

Az év legkülönlegesebb kollekcióival a Laurél és a Marianna Boutique-ban újonnan bevezetettolasz Miss Money Money márka rukkolt elő, amelyek magukon viselik az összes említett stílusjegyet.A márkák tervezői az utolsó trend szerinti szabásvonalakat különleges alapanyagokkal párosították össze.

A divatot illetően tehát több tekintetben is változatosnak és izgalmasnak ígérkezik az idei tavasz és nyár.