Hála: az egészségünkért

Ha sokszor vagy beteg, esetleg krónikus egészségügyi problémával küzdesz, és szeretnél ezen változtatni, akkor az alábbi hálával átitatott, megerősítő, gyógyító mondatokat iktasd be az életedbe.

Minden életterületünk, mely jól működik, ahol sikeresek és eredményesek vagyunk, ott a hála is jelen van. Könnyen fel tudod mérni magadban, hogy melyek azok a pontok az életedben, ahol szükség van még változásra, és könnyen el is érheted ezt a változást, ha hálával teli figyelmet szentelsz a kevésbé működő részeknek. Ha valamiben nem vagy sikeres, a hála-terápiával, szeretetteli odafordulással könnyen, és finom módon áthangolhatod az adott életterületet.

Ha sokszor vagy beteg, esetleg krónikus egészségügyi problémával küzdesz, és szeretnél ezen változtatni, akkor az alábbi hálával átitatott, megerősítő, gyógyító mondatokat iktasd be az életedbe. Lehetőleg naponta többször, reggel és este mindenképp olvasd el őket, alakítsd át kedved szerint, hogy minél inkább magadénak érezhesd. Fontos, hogy szánj rá kellő időt, ne csak gyorsan elhadarva, kötelességszerűen mondogasd.

Érezd át, éld át, tedd magadévá a szavak, gondolatok erejét!Lazulj el, végy egy mély lélegzetet, és olvasd ezeket tesi-lelki-szellemi gyógyulásod érdekében és csak hagyd, hogy átjárjon az egészség, szeretet és hála érzése:  
Használd őket egészséggel, írd át a Háanaplódba, hogy mindig, mindenhol fel tudd idézni őket!