5 tény amiből tudod: vezet téged a gondviselés

Odafentről kaptam! Megmutatták a helyes irányt! - Olyan sokszor mondjuk, gondoljuk, érezzük így. Vezetnek engem - valljuk. A gondviselés hatalmas. Isten kötényében vagyok. A sors megmutatja. Nem is tudom hirtelen felsorolni, mennyi-mennyi módon beszélünk mind, ugyanarról. Hitünktől függően, mégis ugyanazt figyeljük hálával!

Amikor a helyes úton járunk, vagy épp a helytelenen kínlódunk figyelni kezdünk. Faggatjuk a sorsot, a világunkat, istent, hogy mi a jó, a tényleg jó, a legjobb.

Ez az 5 dolog, amiből biztosan tudod, hogy a „mennyei idegenvezető” gondodat viseli.
Angyal? Isten? Sors? Szinkronicitás – mind ebben a sorrendben? Inkább az a fontos, hogy te boldog vagy-e ebben a vezetett, kegyes állapotban és az, hogy képes vagy-e hálát adni. 
 
A hála ugyanis az „üzemanyag” ami ezt az egész folyamatot működteti. 
 
 1. Figyeled a jeleket és egyre jobban meg is érted őket. Minden apróságban fel tudod fedezni azt, ami neked szól. 
   
 2. A megfelelő személyekkel találkozol, a megfelelő időben és már képes vagy arra, hogy nyitottan fogadd azt, amit tőlük kapsz még akkor is, ha pillanatnyilag sértő, bántó, vagy kellemetlen. 
   
 3. Meg tudod különböztetni a segítőket és azokat, akik csak az utadban állnak és visszafognak. Ez egyáltalán nem könnyű, mert – lásd a második pontot .- néha a segítőktől jön kellemetlen információ és az ártók hízelegnek! 
   
 4. Képes vagy elkezdeni és befejezni, elindulni és végigjárni – vagyis nem hagyod félbe a küldetésedhez tartozó ügyeket. 
   
 5. Képes vagy nemet mondani arra ami nem tartozik a küldetésedhez, még akkor is, ha könnyen meg tudnád tenni, és igent arra ami hozzá tartozik, még akkor is, ha nagyon nehéz súlyt rak rád. 
Végül pedig képes vagy arra, hogy minden nap végén átgondold mindezt és hálát adj. Minél többször végzed el a hálaadás gyakorlatát, annál erősebben figyelsz az életedben azokra a dolgokra, amelyekért hálás lehetsz. Ezért indítottuk el a Nagy Hálamisszió mozgalmat. 
Kattints a képre és csatlakozz hozzánk! 
 
Olyan emberekkel szeretnénk körülvenni magunkat, mint Te vagy! Biztosak vagyunk abban, hogy ez a törekvésünk kölcsönös. 
Ezért javasoljuk, hogy aki csak teheti, vezessen hálanaplót! Válaszd a miénket, csatlakozz a missziónkhoz és találkozz olyan emberekkel, akiket vezet a sors. 
A Gondviselés kegyeltjeinek első találkozója! Kerekasztal beszélgetés Domján Gáborral, Vida Ágnessel, Oravecz Nórával és Gáspár Katalinnal a Hálnaplót vezetőknek ITT >> 
 A belépés hálanaplóval ingyenes!