Veszély leselkedik ránk! - heti tarot-előrejelzés

Ezen a héten a kettősség energiái uralkodnak. Bizonyos életterületek nagyon jól, más életterületeken viszont kevésbé jól fognak alakulni a dolgaink. A hét száma a hatos, ami a tarot-ban a Szeretők lapja. Ez tovább erősíti a dualitást, valamint képbe hozza a döntéseket. A Szeretők lapján egy férfialak jelenik meg. Mellette jobbról, valamint balról is egy hölgy. A kérdés adott. Melyik hölgyet válassza? A döntés meghozatalához bölcsességre, tapasztalatra és egy kis szerencsére van szükség. A jó hír az, minden adott lesz ahhoz, hogy a megfelelő utat válasszuk, mikor útelágazódáshoz érkezünk.

Szerencsére stabilitás várható a pénzügyek terén. Magunk mögött hagyhatjuk a sorozatos idegeskedéseket, feszültségeket. Egy nyugodt, viszonylag zavartalan hét elé nézünk. A váratlan kiadások is messze elkerülnek majd minket, így nyugodtan csinálhatunk egy kisebb költségvetést. Vázoljuk fel, hogy milyen kötelező kiadásaink vannak, és próbáljuk meg magunkat ehhez tartani, nem túllépni a kereteinket. Munkahelyünkön egy viszonylag harmonikus állapot vesz majd minket körül. Senki nem fogja hátráltatni a munkavégzést, és tudunk majd pár szünetet is tartani, hogy fellélegezzünk a nagy rohanás közben.


Ha jelenleg még munkakeresők vagyunk, a hét második felében egy nagyon jó lehetőségről értesülhetünk. Ne engedjük, hogy a bennünk élő kisördög szóhoz jusson és eltántorítson a pályázástól, mert ez a munka lehet a megoldás az anyagi gondjainkra.

A magánéletünk fenekestől felfordulhat. Ugyan nagyon idilli minden, és pont most nem számítanánk arra, hogy valami történik, de Lucifer sosem alszik. Egy ellenséges személy pletykákat indíthat el párunk hűtlenségéről. Ezek előbb vagy utóbb, de hozzánk is visszajutnak. Ne kiabáljunk azonnal kígyót, békát rá! Adjuk meg azt a lehetőséget neki, hogy megmagyarázza a történteket. Ha ellentmondást vélünk felfedezni szerelmünk mondandói és a hallottak között, ne legyen kérdés, hogy kinek higgyünk. Egyértelmű, hogy a hozzánk közelálló vagy közelebb álló személy szavaira adjunk.

Helló szinglik! Ébresztő! Ezen a héten bekopogtathat a nagy ő. Természetesen csak akkor, ha még van egy kis erőnk kitartani. Aki már most feladja, és inkább örök egyedüllétet fogad, az túl sok jóra nem számíthat.