Vággyal, tűzzel, céllal!

Gyönyörű füzetet vettél, valódi céljaiddal fogjuk megtölteni, színes, hívogató képekkel, már a borítója tükrözi, hogy képes vagy túlmenni minden akadályon. A lelkedet is bizsergeti, ha csak ránézel. Igaz? Akkor kezdjünk bele! Elmondom miért érdemes visszamenni gyerekbe és alkotni. Lebegj el kicsit a Földtől és nézd meg, mi minden lehetnél még! Az univerzum a lehetségesség tere! Amire irányítod a figyelmed, az elkezd szárba szökkenni, kivirágozni, ha elég kitartó vagy. A benned lévő gyerek álmaitól születik az életed valósága. Ő az, aki teremt benned!


kép forrása

Pontokba írt életed
  1. Nagyon fontos, hogy szép füzetet válassz, lehetőleg sima, A4es, nem kockás, nem csíkos füzetet. A tudatodnak már ez, azt fogja szimbolizálni, hogy szabad, korláttól mentes lehetőségeid vannak.
  2.  Aztán szedd össze, mi mindent szeretnél megvalósítani az életedben. Készíts egy bakancslistát. Előtte kifejezetten jót tesz, ha megnézed a Bakancslista című filmet, hogy ihletet kapj. Vegyél 7 életterületet, melyek fontosak az életedben és ezek közül válassz 1-et, vagy 2- őt, melyek most a legfontosabbak neked. Írj hozzájuk pozitív, jelen idejű mondatokat. Pl: Szeretetteljes kapcsolatokban élek. Élvezem az anyagi bőséget. Azt is pozitívan írd meg, ami most zavar, vagy még nincs úgy, ahogy szeretnéd. Pl : A férjemmel jó a kapcsolatom, elfogadjuk egymást (pedig veszekedtek folyton).
  3. Hozd magad hangulatba! Ha zaklatott vagy, mindenképp ajánlott egy kis megnyugvást hozó relax zene, mielőtt munkába fognál. Ha úgy érzed, hogy passzív állapotban vagy, talán motiválatlan is egy kicsit, ajánlom a pörgős, kedvenc zenédet egy kis tánccal fűszerezve. A hangulatba hozás módja az is, ha a kádban elnyújtózol egy forró bögre teával vagy kifested a körmöd egy új színnel.
  4. Keress képeket! A színes magazinok tele vannak nagyon jó képekkel, válogathatsz kedvedre! Olyan képeket keress, amikkel azonosulni tudsz, mert egybe vágnak a vágyaiddal. Vágd ki őket, ragaszd be a füzetbe, írj melléjük dátumot is!
  5. Minden nap írj hozzá pozitív mondatokat és bármikor, mikor úgy érzed, ragaszthatsz hozzá újabb képeket.
  6. Naponta többször vizualizáld a füzeted képeit, teremts magadnak időt erre. Ismételd 21 napon át a célok leírását és a képeid vizualizálását. Ennyi idő kell minimum ahhoz, hogy a tudatalattidban is elkezdődhessen a régi adatok, információk átíródása. Lehet, hogy újabb szokásaid is születnek. Kevesebb sorozat és híradó talán?
A célok numerológus szemmel
Nem rég ért véget az Életfeladat tanfolyam. A résztvevők új tudással gyarapodtak és rengeteg felismeréssel. Megfigyeléseim szerint vannak olyan energiák, melyek jobban hajlamosítanak a motiválatlanság állapotára. Kedvetlenség, fásultság és pesszimista látásmód gyakrabban üti fel a fejét, ha a számaid között találsz 3 –ast, vagy 6 –ost.

Pl: 1944. 02. 15. = 26/8 1982.01.27.= 30/3

Ez esetben, ha tudod magadról, hogy hajlamosabb vagy borúsan látni a világot, magadat kell kihúznod és hangulatba hoznod minden alkalommal, mikor úgy érzed, hogy úrrá lesz rajtad a kétségbeesés, vagy a pesszimista, borús látásmód.
Fontos, hogy tudd, hogy a felhők felett mindig kék az ég!

Ha nem megy magadtól, fordulj segítségért egy idegenhez, ha nem szívesen osztod meg a „sántaságodat” másokkal, nem szívesen tárod fel a nehézségeidet mások előtt, vagy úgy érzed, hogy terhelnéd a szeretteidet a borús hangulatoddal.

Sok sikert kívánok és rengeteg beteljesült célt az életedben!