Hoztam ajándékot, hogy jobb legyen 2015!

Vannak dolgok, amikre úgy gondolsz, hogy "megvan az egész fejben"? Rossz hírem van! Az valójában nincsen meg. Vagy csak a 10%-a van meg annak ami csak a fejedben van. Akkor van meg, ha nem csupán leírtad, de rendeltél hozzá időpontokat, felelősöket és tudod, hogy mik a céljaid és hogyan, kikkel éred el őket. Ha 2015-re még semmi célod nincs, vagy csak üres fogadalmak vannak, mint a fogyás, vagy a leszokás a cigiről, akkor sokkal jobbat tudok neked!

 Írtam egy évtervező munkafüzetet a Lélekpillangó csapattal közösen. Rá kell szánnod az időt. ki kell nyomtatnod, majd ki kell töltened – de szerintem, ha valóban fontos vagy magadnak és nem az asztrológiai előrejelzéstől, hanem saját teremtő erődtől várod az életed jobbra fordulását, akkor állj végre neki és csináld meg, hogy a célok neked dolgozzanak te meg a célokért dolgozz. 40 oldal, mely segít lezárni a múltat, ezt az esztendőt és beindítani, átgondolni, megtervezni az újat. 
 
Van egy mondás: Céltalan hajósnak nem kedveznek a szelek.

Fogj be egy jó szelet a vitorládba! Tervezz, mert aki tervek és célok nélkül él, az nem is veszi észre, hogy már el is érte azt amire valaha vágyott, csak tovább sodorja a lendület anélkül, hogy örült volna a sikernek. 

Kattints IDE>> Töltsd le az ajándékot és adj magadnak időt és lehetőséget hozzá, hogy meg is csináld amit elterveztél!
 
Olyan újesztendőt kívánok Neked, amilyet te saját magadnak álmodni tudsz!