Egész évben augusztus - 2015 a Kecske éve

Tinédzserként a 80-as évek közepén a nyarakat mindig Nagyszüleimnél a Balaton parton töltöttem. Emlékszem, júniusban még alig hűlt ki az iskolapad, amikor unokatestvéremmel az R-Go “Szeretlek is meg nem is" című slágerét hallgatva a kertben tervezgettünk és ábrándoztunk, hogyan találjuk majd meg ezen a nyáron végre a nagy Őt…

Júliusban megjöttek az első német túristák, és megtelt a kis balatoni faluban a Mávosz Szakszervezeti üdülője is. Minden hétre jutott egy szemezés, vagy összemosolygás a strandon. Majd elérkezett augusztus közepe, amikor rájöttem, ha idén sem hívom el a földvári kertmoziba a szomszédban nyaraló tesze-tosza szépfiút, akkor szeptemberben szégyenszemre ismét üres emlékkönyvvel térhetek vissza pesti osztályomhoz, ahol a többiek izgalmas történetekkel licitálták túl egymást mindig nyári kalandjaikról.

Elfogott a kétségbeesés. Nem túl ciki ha én kezdeményezek? Mi van, ha nem is tetszem neki? Egyáltalán illik egy lánynak ilyet tenni, vagy várjak megint egy évet, hátha jövőre össze szedi magát…?


Meglepően hasonló dilemmák elé kerülhetünk a ma kezdődő Kecske évében, mert pont ilyen vívódásokat ébresztő energiák érkeznek. A kínai asztrológiában most érünk végére egy már 2 éve tartó tűz elemű ciklusnak, s a Kecske szimbólum energiája analógiában megegyezik a forró nyári hónapok utolsó napjaival, így ez az időszak olyan lesz egy kicsit, mint egy egész éven át tartó augusztus. Az elmúlt évek álmodozásai és érzelmi feszültségei után eljön a lehetőség a beteljesülésre.


A bátrak álma megvalósul

A Kecske évében több lehetőséget kapsz álmaid, terveid, vagy valamilyen benned születő kreatív csoda megvalósítására. Ehhez azonban meg kell állj egy percre, hogy meghalld saját benső hangod.

Kedves Olvasó, mielőtt tovább olvasnál, kérdezd meg magadtól:
- Milyen álmod van, amit nem váltottál még valóra?

A jövő év képletében egyértelműen látszik, hogy - bár az energiák maximálisan támogatják terveid megvalósulását - , mégis lesz egy tendencia, hogy elbizonytalanodj és meggyőzd magad, kevés vagy… Ez vonatkozhat a szerelemre, munkára, vagy hivatásodra egyaránt.

A Kecske évében mindenkiben felmerülhet időnként a gondolat hogy a “nagy lehetőségéhez” még nem jött el az idő. Előre jelzem, azzal a vágyaddal, amit szíved mélyén rejtegetsz nem ez a helyzet! Ehhez eljött már az idő, és képes vagy rá! Most nincs olyan külső visszatartó erő, mint amilyen 2012-ben a Sárkány évében volt. Az egyetlen dolog, ami utadba állhat saját kishitűséged, melyre - hangsúlyozom - asztrológiailag semmi okod! Mostantól egy éven át energetikailag minden azt segíti, hogy megvalósítsd régóta dédelgetett terveid, melyek felfedezésre, kipróbálásra, beteljesedésre várnak.

A Kecske éve minden álom valóra válását segíti ! Ha mégsem sikerül, azért lesz, mert nem merted megtenni…

Tehát irány a kertmozi, de a jegyeket most neked kell átvinni a szomszédba !


A dicsőség kapuja

A kínai asztrológia mindig beszédes képekben gondolkozik.
A Kecske éve Földanya energiáját idézi még. A föld mélyét, mely tele van értékes kincsekkel. Van itt arany, gyémánt, kőolaj, földgáz, csupa olyan dolog ami hétköznapi világunkban nemcsak értéket képvisel, de konkrétan pénzre váltható. Ezekért a kincsekért azonban le kell mélyen ásni, meg kell dolgozni.

A Kecske évében a Benned szunnyadó tehetségeket, ötleteidet tudod felszínre hozni, s ebből akár anyagi nyereségre is szert tenni. Alkalom lesz bőven, s Égi lehetőségeket is kapsz az egész év folyamán, eltemetett álmaid felszínre hozásához, megvalósításához.

A kérdés tehát: Mi az álmod?

2015-ben saját ötleteid visznek majd előre, csak bízzál bennük. A régi tervek pénzügyi lehetőségekkel is kecsegtetnek, melyhez katalizátor lesz tudásvágyad is. Minél többet tanulsz, olvasol a témáról, annál több anyagi lehetőséggel találkozol.

Ezzel egyidejűleg fokozatosan megjelennek az egyre sűrűbb véletlenek, is, melyek a személyes jövő szempontjából sorsdöntő információkat hordoznak, ezért a fura egybeesésekre, találkozásokra, párhuzamokra az év második hónapjától fokozottan figyelj.


A legtöbb segítségre a Jang Fa, Jang Föld és Jang Fém nap szülöttei számíthatnak

Itt az ideje, kedves Olvasó hogy belenézzünk részletesen a Te személyes képletedbe, vajon Számodra mit tartogat az előttünk álló esztendő.

Az alábbi link alatt található kalkulátor segítségével először is számold ki milyen elemek és állatszimbólumok találhatók saját képletedben. (A felső vízszintes sorban láthatod a horoszkópodban lévő őselemeket, az alsó vízszintes sorban pedig a születésed pillanatában megjelenő állatszimbólumokat.)

Katt ide a horoszkópkalkulátorhoz »»»

Ha a születésed évében, vagy napján felül megjelenik a Jang Fa (Jia), Jang Föld (Wu), Jang Fém (Geng), vagy alul a Tigris, Sárkány, Kutya, vagy Majom szimbólum, 2015 a Te éved lesz, ugyanis tengersok segítség érkezik februártól életedbe. Bármilyen kihívással találkozol is, megmagyarázhatatlan és furcsa mód mindig megjelenik valaki, egy ismerős, pártfogó, magasabb beosztásban, vagy jókor, jóhelyen lévő barát, aki váratlanul épp megoldást kínál problémáidra.
A Kecske évében Te bármibe is fogsz, nyugodtan számíts segítségre minden elképzelhető területen, a legapróbb szívességektől kezdve egészen érzelmi, pénzügyi, esetleg lelki támogatás formájában.

Minden jó, amit eddig tettél, 2015-ben kamatostul visszatér, így ha nehéz helyzetbe is kerülsz, ne tartsd magadban. Említsd meg minél szélesebb körben mire van szükséged, hogy az Univerzumba kibocsájtott kérésed minél előbb eljuthasson a megfelelő fülekbe. Mindössze ennyi a dolgod, a többit a Guruvonal, Gondviselés, nevezd ahogy tetszik megoldja helyetted.

Ha volt eddig olyan területe életednek, mellyel régóta nem boldogultál, mostantól kezdve már nem leszel magadra utalva.

Kedves Olvasó, szívből remélem, ha az előttünk álló esztendőben egy percre is elbizonytalanosz, eszedbe jutnak majd e bátorító sorok. Mentsd el ezt az írást, olvasd el az év folyamán többször is, hogy a kellő időben emlékeztessen küldetésed, álmod megvalósítására.


 

Egész évben augusztus II.
(3 évvel később…)


A zene hangosan dübörgött a házibulin. Még sosem voltam ennyi idegen ember között, s barátnőmön kívül egyetlen teremtett lelket sem ismertem. Csak annak a barna szemű srácnak a tekintete fogott meg, aki laza törökülésben ült nem messze tőlem a földön. Időnként összenéztünk, de úgy tettem, mintha csak véletlen lenne.

Egyre feszültebb lettem. Fogy az időm, lassan indulnom kell, hogy legkésőbb éjfélre hazaérjek. Megígértem a szüleimnek, s ha azt akartam, máskor is elengedjenek, tudtam, pontosnak kell lennem.

“Melinda, ha most nem mész oda hozzá, soha többet nem látod” - hallottam magamban már oly sokadszor a belső hangot, de amikor megmozdultam volna, belémhasított az ismerős félelem: “Nem túl ciki ha én kezdeményezek? Mi van, ha nem is tetszem neki? Egyáltalán illik egy lánynak odamenni egy fiúhoz?”

… Majd vettem egy nagy levegőt és odaléptem hozzá: - Szia, van kedved táncolni ?

2015-ben a bátraké a szerencse!

Isten és a Guruvonal áldása kísérjen utadon.

elkészült az új magyar nyelvű, professzionális kínai asztrológia kalkulátorunk, mely bárki számára ingyenesen használható. Itt
Szeretettel

Nagy Melinda
asztrológus

www.kinaihoroszkop.com
www.kinaiasztrologia.com