A horkolás megszüntetése gyengéd módszerekkel

A gyümölcsök préselése javítja a táplálkozást, és könnyebben emészthetővé teszik a tápanyagokat. Naponta 5 adag gyümölcs vagy zöldséglevet kellene fogyasztani, a legnagyobb baj az, hogy ezt kevesen teszik. Az egyetlen kivétel a szabály szempontjából a citrom és lime. Létezik egy olyan recept amelyet fogyasztva megelőzhetjük a horkolást.

Horkolás okai:

A legelső, a felesleges nyálkatermelődés. Ha tudnánk csökkenteni a nyálkahártya mennyiségét, a torok és az orr járatai szabadok lennének, ezáltal felszabadulnának a légutak. Hihetetlenül hangzik, de ezt egy gyümölcscentifugával elérhetjük.
A gyümölcsök préselése javítja a táplálkozást, és könnyebben emészthetővé teszik a tápanyagokat. Naponta 5 adag gyümölcs vagy zöldséglevet kellene fogyasztani, a legnagyobb baj az, hogy ezt kevesen teszik. Az egyetlen kivétel a szabály szempontjából a citrom és lime. Létezik egy olyan recept amelyet fogyasztva megelőzhetjük a horkolást.

 

Íme a recept:

Az alábbi gyümölcslé “főzet” felszabadítja a felesleges nyálkát az orrban, így rendszeres fogyasztásával a horkolás a múlté lehet.

Hozzávalók:

• 2 alma
• 2 sárgarépa
• 1/4 citrom
• 1 kisebb gyömbér

Elkészítése:
Az alapanyagokat szükség esetén hámozzuk meg, majd facsarjuk ki a levet, és ebből fogyasszunk naponta minimum egyszer.

Az alábbi élelmiszereket próbáljuk kerülni:
• alkohol
• túl sok csoki
• túl sok sült étel
• lisztes ételek
• feldolgozott élelmiszerek
A fent leírt gyümölcslé receptet fogyasztva meglátjuk majd, hogy orrunk kevesebb nyálkát termel majd, a légutaink szabadabbá vállnak, és így ez segít majd enyhíteni a horkoláson. Partnerünk és önmagunk is hálásak leszünk ezért a csodaszerért.

http://andio.biz/