ÍGY SZÜLINAPOZTOK TI

avagy itt A NAGY, ORSZÁGOS SZÜLINAPI FELMÉRÉS: vajon hogyan szülinapoznak az ovisok 2015-ben? A héten gondoltam egy nagyot! Bár nagyon sok mindenkihez eljutottam már eddig is, sőt már júniusi szülinapra is van foglalásom meg kéne tudni, hogy egyébként milyen szülinapozós szokások élnek ma? Mennyit szánnak a szülők egy szülinapra átlagosan? Miben tud segíteni egy szülinapi bohóc a szülinapon anyukának? Miért nem hívtak eddig bohócot a szülinapra?

Így hát nekiálltam és összeraktam egy kérdőívet, amiből pont ezt szeretném felmérni és kitettem a Facebookra.

Bár a felmérés még csak most indult el máris vannak eredmények, persze ez korántsem mutat még hiteles képet. Érdekes tendenciának tűnik, hogy sokan még csak nem is hallottak arról, hogy lehet bohócot (bűvészt, arcfestőt..stb) házhoz hívni, pedig tetszik nekik a lehetőség és anyagilag is megengedhetik magukról.

Lám-lám, van mit még dolgozni ezen a téren is, hangosabban kell mesélni arról, hogy van ilyen lehetőség és nem is annyira drága, hiszen napi 55Ft megspórolásával máris lehet bohócot hívni a szülinapra. Sok? Ugye nem!

Azért fontos ezt megemlíteni, mert most látszik a felmérésből, hogy sokan gondolják úgy: számukra ez megfizethetetlen huncutság!


Bár erősen gyanítom, hogy valójában - éppen azért mert azt gondolják úgye sem telik ilyenre minek szánjak rá időt - még nem is nagyon néztek körül a piacon és így nem is nagyon tudják, hogy pl SZÉP SZABADIDŐ KÁRTYÁT is használhatnak a fizetéshez. És ez azért is érdekes, mert alig 1 hónap múlva jár le a 2013-as feltöltések felhasználási ideje, ami rajta marad a számlán azt a bankoknak vissza kell utalniuk a munkahelyednek .

A felmérés még tart, sőt van egy meglepetés is

MOST NÉHÁNY SOR KITÖLTÉSÉVEL NYERHETSZ EGY 25.000Ft ÉRTÉKŰ SZÜLINAPOT

Bizony, aki kitölti és visszaküldi a felmérőívet az részt vehet a sorsoláson, ahol havonta egy 25.000Ft-os szülinapot sorsolunk ki.

Ha most úgy gondolod, hogy TE is szívesen válaszolsz a kérdéseimre, szeretettel várlak a weblapomon:

http://www.szulinapibohoc.hu/galagonya-bohoc-orszagos-szulinapi-felmerese


Üdv, Galagonya bohóc

www.galagonyabohoc.hu