MINDENKI KÉPES A THETAHEALING GYÓGYÍTÁSRA

Agyunk théta hullámokkal működik, amikor éppen elaludni készül. Ez az állapot máskor is előidézhető, és tökéletes arra, hogy kapcsolatba lépjünk a tudatalattinkkal, mely segítségével megváltoztathatjuk az egész életünket. Csak rajtunk múlik, hogy mit akarunk elérni. Gyógyítjuk a testünket és a lelkünket, vagy akár a jövőnkön, kapcsolatainkon, szakmai sikereinken változtatunk.

A ThetaHealing egy olyan vizualizációs technika, melyben fókuszáljuk a figyelmünket, megzabolázzuk a gondolatainkat, támogató érzéseket csatolunk hozzájuk. Ilyenkor agyhullámaink lassúak – szaknyelven théta agyhullámok.

A théta – hasonlóan a relaxációs alfa agyhullámokhoz – az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nemcsak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.

A théta agyhullámokat tekinthetjük a tudatalattinak is, hiszen ezek irányítják az elménk tudatos és tudattalan tartalmai közötti területet. Ha figyelembe vesszük, hogy életünket 85-95 százalékban a tudatalatti programok, hitrendszerek, és csak 5-15 százalékban irányítják a tudatos döntéseink, könnyen beláthatjuk, óriási lehetőség rejlik a tudatalattinkhoz vezető ThetaHealingben. Képzett konzulensek is segíthetnek, hogy ebben az állapotban változtassunk a tudatalattinkba íródott hitrendszereken – ekkor nincs szükség semmiféle előzetes ismeretre –, de a ThetaHealing tankönyv segítségével önmagunk is begyakorolhatjuk a technikát.

Nagy Szilvia ThetaHealing tanár szerint néhány dologra is szükségünk van ahhoz, ha változtatni szeretnénk az életünkön. "A változtatás szándéka mellett fontos a hit is ahhoz, hogy a változás megtörténjen. Hihetünk önmagunkban, a változásban, a teremtőben, mindegy hogyan hívjuk, a lényeg az, hogy higgyünk benne, hogy megváltozhat a helyzet. Végül a saját magunkért való felelősségvállalás – miszerint hordozzuk magunkban a blokkokat, és mi vagyunk, akik ezen képesek változtatni."
 

Ahhoz, hogy elérd a théta állapotot, nem kell semmmiféle hókuszpókusz, nincsenek kivételezettek, és nincsenek olyanok akik nem képesek rá. Elaludni mindenki képes, tehát ebbe az alvás előtti állapotba eljutni is. Nem kell vallásosnak lenned sem ahhoz, hogy működjön a módszer. Agykutatók bebizonyították, hogy az érzéseink, gondolataink olyan erősen hatnak agyunk működésére, hogy az agysejtek közötti kapcsolatok, az információátvitel, az emlékek rögzülése és a tanult dolgok előhívása is egészen másként működik, ha pozitív érzéseket kötünk hozzá.


Az sem baj, ha nincsenek komoly ismereteid a tested felépítéséről, működéséről. Théta állapotban akkor is képes vagy gyógyítani magad, ha például fájós torok esetén elképzeled, hogy a torkod egy nagy terem, ahol szorgos manók gyógyító kenőccsel kenik a falat, majd ahol már gyógyult, ott vörösről rózsaszínűre változik a felület. De képzelhetsz mást is. Nincs jó és rossz megoldás. Nincs kinevetnivaló megoldás. Ha théta állapotban elképzelted, hogy meggyógyult a torkod, az agyad úgy veszi, hogy ez valós, és elkezdi a testedet ennek megfelelően működtetni. Szervezeted öngyógyítása tehát valóban megkezdődött. Ugye, hogy nem bonyolult?!

Nem véletlen, hogy ezt a rendkívüli módszert már a Japán kórházakban is alkalmazzák. A Theta Healing a világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere.

Agyunk tehát théta hullámokkal működik amikor éppen elaludni készül. Ez az állapot máskor is előidézhető, és tökéletes arra, hogy kapcsolatba lépjünk a tudatalattinkkal, mely segítségével megváltoztathatjuk az egész életünket. Csak rajtunk múlik, hogy mit akarunk elérni. Gyógyítjuk a testünket és a lelkünket, vagy akár a jövőnkön, kapcsolatainkon, szakmai sikereinken változtatunk.

Az úgynevezett théta állapotban agyunk nem tesz különbséget az elképzelt dolgok és a valóság között, így nem áll ellen akár azoknak a gondolatoknak sem, melyeket egyébként mosolyogva, vagy szemlesütve fogadnánk. Például, hogy képesek vagyunk olyat alkotni, amit az egész világ örömmel fogad, és jómódban, szeretetben élhetjük későbbi életünk. Vagy hogy belátható időn belül sikeresen lezárhatjuk a kilátástalan devizahitelünket....

(Az ezoterikuskonyvek.hu webáruházban most kedvezményesen tudod megvásárolni a gyógyítás elsajátításához és az életed megváltoztatásához szükséges tankönyveket.)