Fürjtojás saláta hagymás krémsajttal

A fejes salátát megmossuk, szárazra itatjuk és néhány nagyobb levelet félretesszük. A többit kis darabokra tépjük és a krémsajtos öntethez keverjük.

hagymás Medve krémsajt
20 dkg
majonéz 12 dkg
mustár 3 dkg
citrom 1 db
fejes saláta 2 db
fürjtojás 12 db
őrölt fehér bors


Elkészítése:
A hagymás Medve krémsajtot keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a majonézt és habverővel simára keverjük. Só-val, őrölt fehér borssal, mustárral és citromlével ízesítjük. A fejes salátát megmossuk, szárazra itatjuk és né-hány nagyobb levelet félretesszük. A többit kis darabokra tépjük és a krémsajtos öntethez keverjük. Végül a főtt, negyedekre vágott fürjtojást is hozzáadjuk. A megmaradt salátaleveleket üvegtányérra rendezzük és rá-halmozzuk a kész salátát.