Belső-Nő Nőiségprogram - a NŐ, aki lenni szeretnél

Az utóbbi időben rengeteg női problémával találkoztam. Nagyon sok nő éli úgy az életét, hogy folyamatos félelemben él, rendszeresen bántalmazzák, régóta nem talál megfelelő társat, nem tudja megélni nőiségét a gyermekkorban történt traumák miatt. A hozzám fordulók 80%-a párkapcsolati problémával érkezik. Úgy gondolom, tenni kell valamit azért, hogy a nők ismét megtalálják önmagukat és helyüket a világban, illetve kell egy hely, ahol elmesélhetik problémáikat, és látják azt, hogy nincsenek egyedül nehéz helyzetükkel.

Két kolléganőmmel közösen hoztuk létre a „Belső-Nő” Nőiségprogramot.
Új megvilágításba szeretnénk helyezni a Férfi-Nő kapcsolatokat, magát a párkapcsolatot, a lelki folyamatok fontosságát, és a bennünket korlátozó blokkok, traumák, minták, hitrendszerek felkutatásának lehetőségeit. Mindhárman rengeteg tapasztalatot tudhatunk a hátunk mögött, mind magánéletünkben, mind munkánk során. Úgy gondoljuk, jó terapeuta csak az lehet, aki maga is megjárta a lépcsőfokokat, átélte a jót és rosszat, és nem riad meg a leglehetetlenebb helyzettől sem, ami munkánk során nem is olyan ritka.


Szeretnénk, ha minél több boldog, önmagával elégedett, kiegyensúlyozott nő élne a világban.
Szeretnénk, ha egyre kevesebb lenne azoknak a nőknek a száma, akik depressziósak, pánikbetegek, túlsúlyosak, állandó stresszben élnek, mert gondjaikra nem találnak megoldást.
Szeretnénk, ha egyre több lenne azoknak a nőknek a száma, akik elmondhatják magukról, hogy megtalálták a megfelelő társat, és boldog párkapcsolatban élnek.
Szeretnénk, ha a nők szembenéznének azzal, hogy életük irányítása és boldogságuk a saját kezükben van. Ezért azonban tenni kell.

Itt a helyed programunkon, ha gondjaid vannak önmagaddal, nőiségeddel, a kapcsolatoddal, a férfiakkal, a szexualitással, ha nem találod helyed a világban.
Itt a helyed, ha önbizalomhiánnyal, önértékelési zavarokkal küzdesz. Ha nem vagy kibékülve a tükörben látott képpel, vagy ha úgy érzed, nem vagy elég jó a többiekhez képest.
Itt a helyed, ha bántalmaztak, akár fizikailag, akár lelkileg.
Itt a helyed, ha problémás a kapcsolatod szüleiddel, hiszen tudjuk, hogy a szülők elfogadása vagy el nem fogadása milyen nagy hatással van saját életünkre, főképp párkapcsolatunkra.
Itt a helyed, ha te is egyike vagy azoknak a nőknek, akiket gyermekkorukban molesztáltak, vagy ha erőszak áldozata lettél.

A fentieken kívül itt a helyed, ha bármilyen más okból kifolyólag nem érzed jól magad a világban NŐ-ként!

A program időpontjait megtalálod a honlapomon ITT >>

Illetve a program oldalán ITT>>