Érdekel, hogyan tudsz a belső szépségedhez és a pengeéles eszedhez méltó, ragyogó ragyogó külsőt varázsolni magadnak?

Nőként szeretnél kiváló lenni? A csillogó Női mivoltodat összhangba hozni a gondoskodó Anyácska és Feleség, valamint Sikeres Vezető mivoltoddal? Érdekel, hogyan legyél olyan top formában, amit a huszonévesek megirigyelnek?

Bajnokaim nagy része felsővezető, vállalkozó, akiknek elve a MINIMÁLIS IDŐRÁFORDÍTÁS MAXIMÁLIS EREDMÉNY.

Kiemelten fontos, hogy sem az ételek elkészítése, sem az edzés ne igényeljen extra időráfordítást. Napi 25 perc edzés belefér? Hidd el, ennyi elég, ezt a referenciáink bizonyítják. A hitelesség alapelvünk. Dr. Magyar Katalin klinikavezető főorvos asszonyunk megtestesít mindent, amire egy nő vágyik.

§ Munkájában maximálisan sikeres, a héten éppen hasi dialízis kongresszuson tart előadást orvosoknak.
§ 3 gyermekes édesanya
§ Évek óta a BAJNOKOK PROGRAM bajnoka, az egészséges életmód népszerűsítésében aktívan közreműködik, gyakorlatilag állandó előadótársam, ikrei születése után 2 hónappal már részt vett az edzéseimen.

SIKERES NŐKÉNT az új TREND az igényes külső /Origo/, úgyhogy ÉBRESZTŐ!!!
Az életmódod lenyomatot hagy rajtad. Mit tehetsz magadért?


Bajnokok tippjei:

Szabd személyre az életmódodat!
A minta étrendek sokat segítenek, hogy láss egy alapot, mások hogyan csinálják. DE ez csak arra való, hogy ötletelj. De nem használhatod ugyanazt az étrendet, amivel más lefogyott. Miért?

§ A TE SZERVEZETED ÉS AZ ALAPANYAGCSERE
Sokszor hallod ezt a szót, csak éppen nem tudod, mit jelent. Hallottad, hogy csökken az idő múlásával. Mi befolyásolja az alapanyagcserét? Például a súlyod, a betegségek többsége, ha növekedésben vagy, a fizikai és szellemi munka, hogy mennyi izom van rajtad, mivel egységnyi izomtömeg alap állapotban 9 kcalt igényel, míg a zsír 4 kcalt. Ha valami betegséged van, pl pajzsmirigyeddel, vagy IR beteg vagy, akkor sem kell feladnod, és feltett kézzel siránkozni. De nem ám, mert mindenre van megoldás.

§ MAGADAT KELL MONITOROZNI
Ez különösen egyes betegségek, az 5 kg leadásánál, illetve sportolóknál lényeges. Miért? Mert nagy súlyból nagyon könnyű fogyni. Na, az utolsó 5 kg az már művészet. És akkor még a szinten tartásról nem is beszéltünk. Igenis, az online program ezzel záródik, mert nem fogyókúrákat akarunk végigcsinálni, hanem el akarjuk érni a súlyt, testösszetételt, és meg akarjuk azt tartani. A másik, hogy a cukorbetegek, pajzsmirigy problémások, IRek egyedi figyelmet igényelnek. Én ezért szoktam folyamatos utánkövetést alkalmazni, hogy ne vesztegesd az időd, pénzed, hanem érd el a csúcsformádat velem. A sportolók célja a maximális teljesítmény és adekvát regeneráció elérése, napi kontaktus kell hozzá.

§ ÉLETHELYZET

Mindenkinek vannak időszakai, amikor önmaga háttérbe szorul. A 3. lányom születése után nem volt időm, szakvizsgáztam. Szétosztva napi 25 percet edzettem 8 hónapon át. DE azt mindig. Ha azt ettem volna, mint akár saját magam most, valószínű magamra gyűjtögettem volna kb 15 kg-ot. Tehát még a saját étrendedet is variálnod kell folyamatosan.

§ SOHA NE KOPLALJ!

Folyamatosan gyűjtögess recepteket, itt van segítség gyanánt a lusta asszony rétese >>>

Jó étvágyat az egészséghez!