Társtalanság, kapcsolati gondok, meddőség és okaik

Szinte nincs is más téma mostanság a segítséget kérők között, csak párkapcsolat, és gyakran a babavárással kapcsolatos kérdések. Párkapcsolati problémáknál és meddőség esetében is felismertünk olyan gátló tényezőket, amelyek tudatalatt olyan erős blokkokat képeznek, amit sajnos egy családállítással nem lehet feloldani, illetve maga csak a családállítás nem is alkalmas rá. Mi az, ami az áttörést hozhatja?

Az, hogy azon felül, hogy kiderítjük, milyen családi, transzgenerációs mintákat hordozunk, feltárjuk mi az, amivel úgy tartjuk távol magunktól a pár-kapcsolódást és a gyermekáldást, hogy eszünkbe sem jut ezekre az okokra gondolni.

Mi az, amit a családállítás megmutathat egy párkapcsolati állítás esetében?


Megláthatjuk, kinek a sorsát éljük. Van, hogy a szülők sorsát ismételjük. Ugyanúgy elválunk, nem találjuk a szerelmet, hasonló partnert vonzunk be, mint édesanyánk/édesapánk, akik nem igazán éltek boldog házaséletet, és ugyanazokat a köröket futjuk, mint szüleink. Van, hogy bár megkapjuk a lehetőséget, nem élünk vele, mert nem engedjük meg magunknak, hogy boldogabb életet éljünk, mint a szüleink. Előfordul, hogy korábbról, a nagyszülőktől, dédszülőktől hozott mintákat ismételjük. A mostani 40-es 50-es generációnál mutatkoznak meg főleg a régi háborús történetek. A nagymamával, dédmamával történt erőszak, a férj, a társ elvesztése a háborúban. Ha ilyen történet előfordul a családodban, szinte biztos, hogy hatással van rád is, főleg a kapcsolatok terén.
A legtöbb párkapcsolati probléma hátterében az ikervesztés áll. Meglátásom szerint, az emberek 80%-a nem egyedül, hanem ikertestvérrel indul az életbe. Erről szóló írásom>>>

Akik így indulnak, állandóan keresnek valamit. Előfordul, hogy újabb és újabb kapcsolatokba ugranak bele, mert a meglévőbe hamar beleunnak, vagy úgy érzik, nem találták meg a számításaikat. Gyakori a szexuális érdeklődés elvesztése, és egy baráti, testvéri viszony kialakulása.

Előfordul, hogy amennyiben a szülők elváltak, vagy valamelyikük meghalt, a gyermek energetikailag beáll a társ helyére, így segítve a szülőt. Sajnos egyre többször látjuk azt, hogy valaki még akkor is képtelen felvállalni egy párkapcsolatot, ha az boldogságot adhatna, mert a társ helye foglalt. Gyakran azok a szülők, akik egyedül élnek, és csak a gyermekükre számíthatnak, tudatalatt el is várják, hogy fiuk/lányuk mellettük maradjon. Ezért gyakori az, hogy 30-40-50-es férfiak/nők szüleikkel élnek társ nélkül.


A fent említettek mellett természetesen még számtalan okot tárhatunk fel egy-egy családállítás során.

A meddőség témájával szintén elég gyakran találkozunk az utóbbi időben. A gyermektelenség hátterében szintén számos tudatalatti minta futhat.

Az ikervesztés itt is rekordot dönt a meddőséget kiváltó okok között. Gyakran az ilyen emberek pánikszerűen félnek a terhességtől, a szüléstől, félnek attól, hogy gyermekük betegen vagy halva születik. Előfordul félelem attól, hogy egyedül maradnak, társuk elmegy, vagy hogy a gyermek megszületése után elveszítik a szabadságukat.
Ilyenkor történik az, hogy bár orvosilag semmi akadálya, a baba mégsem fogan meg.

[kapcsolodo_cikkek] 
Mind a párkapcsolati gondok, mind a gyermekvállalás blokkjai családállítással remekül megoldhatók egy szintig. Ahhoz viszont, hogy az oldás teljes legyen, még egy valami hiányzik. Azoknak a tudatalatti hitrendszereknek a törlése, amelyeket a családállítás nem tud megmutatni.

Az emberi viszonyok rendezését, a minták, blokkok feloldását elvégzi a családállítás, de a témával kapcsolatos mélyen lévő negatív, gátló hitrendszereket nem cseréli le. Ezért hiába oldottuk fel a szülőkkel való konfliktust, amely gátolta a párkapcsolat kialakulását, ha mellette fut egy olyan hitrendszer, miszerint nem tartom magam méltónak a boldogságra, vagy egyáltalán nem is tudom, milyen érzés boldognak lenni.