Vadászpástétom makarónival

A kisebb darabokra tört makarónit sós vízben kifőzzük és le-szűrjük. Összekeverjük 8 dkg reszelt Pannónia sajttal, 3 dkg olvasztott vajjal, 3 db tojással és 3 dl tejföllel. Egy kuglófformát kikenünk a megmaradt vajjal,

őzcomb
60 dkg makaróni 16 dkg
zsír 5 dkg Pannónia sajt 20 dkg
sárgarépa 10 dkg vaj 6 dkg
fehérrépa 10 dkg kakukkfű
vöröshagyma 5 dkg babérlevél
füstölt szalonna 5 dkg őrölt bors, só
tejföl 4 dl
tojás 5 db

Elkészítése:
A vadhúst megsózzuk, beletesszük egy serpenyőbe, leöntjük forró zsírral, majd mindegyik oldalát elősütjük. Hozzátesszük a karikákra szelt zöldségeket és a vöröshagymát, babérlevéllel, kakukkfűvel, őrölt borssal fűszerezzük és néhány percig együtt pirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedővel letakarva puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, a zöldségekkel és a füstölt szalonnával együtt kétszer ledaráljuk. Összekeverjük 1 dl tejföllel, 2 db tojással és szükség szerint megsózzuk. A kisebb darabokra tört makarónit sós vízben kifőzzük és le-szűrjük. Összekeverjük 8 dkg reszelt Pannónia sajttal, 3 dkg olvasztott vajjal, 3 db tojással és 3 dl tejföllel. Egy kuglófformát kikenünk a megmaradt vajjal, az aljára makarónit terítünk, majd a húsmasszából következik egy sor. Így rétegezzük mindaddig, amíg a hozzávalók elfogynak. Ügyeljünk, hogy a tetejére makaróni kerüljön. Nem túl forró sütőben megsütjük, majd kiborítjuk a formából és reszelt sajttal meghintve tálaljuk