Bormámor a Borkollégiummal - Ne hagyd ki a legújabb ShareCard képzést!

A bor spirituális olajtartalmú ital. Minden borban kis angyal lakik, aki, ha az ember a bort megissza, nem hal meg, hanem az emberben lakó megszámlálhatatlanul sok kis tündér és angyal közé kerül." Hamvas Béla: A bor filozófiája


A szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya már évezredek óta jelen van Földünkön. Mezopotámiában kezdődött hódítása, majd bevette Európát és a többi kontinenst is. Ez idő alatt, olyan kultúra épült a bor köré, amely megfűszerezi hétköznapjainkat, elmélyíti kapcsolatainkat, minőségi fogyasztása viszont igényel egy kis szakértelmet.

A Borkollégium, amely hazánk első és egyetlen boriskolája, ismét fantasztikus lehetőséget kínál számunkra az ország legmagasabb színvonalú borismereti tanfolyamán, hogy megismerjük a borral kapcsolatos legfontosabb témákat:

• Borkészítés
• Fő szőlőfajták
• Különbség a borok között
• Professzionális borkóstolás
• A bor és az étel kapcsolata

Ez az egynapos kurzus kiváló program a bor szerelmeseinek és azoknak is, akik tudatosan szeretnének bort vásárolni a boltban, vagy választani az étteremben, ezzel is lenyűgözve embertársaikat.

Ha szeretnéd megismerni a borok titokzatos világát, a Borkollégium szeptember 24-i rendezvényét Neked találták ki. A ShareCard jóvoltából borismereti képzésükre most 25%os kedvezményt kaphatnak a programra látogatók, valamint ráadásként ehhez még jár egy 1 éves ShareCard előfizetés is!

A helyek száma korlátozott, mihamarabb ragadd hát meg a lehetőséget!

Vizsga nincs, az elvégzett kurzusról minden résztvevő oklevelet kap.
Helyszín: Budapest, Podmaniczky u. 31
Időpont: 2016. szeptember 24.

A képzésről bővebb tájékoztatót a következő oldalon találhatsz >>>