A sikeres vállalkozások titka - Tanulj igazi profiktól!

Gondolkoztál már azon, hogy egyes cégek miért sikeresek, míg mások kevésbé azok? Vajon mit csinálnak másképpen a vezetőik? Esetleg létezik egy új módszer, amely megkönnyítheti céged vezetését?


A válaszokat most könnyen megtalálhatod, hiszen 2015 legjobb üzleti konferenciája, a Business Smart 2016-ban is megrendezésre kerül.

Ismét fantasztikus előadók osztják majd meg Veled tapasztalataikat és a sikeres cégvezetés titkait.

Előadók:
• Vida Ágnes - Pszichológus, online marketing szakértő
• Szilágyi Imre - Közgazdász, a DSGN Home Holding és a Share Card alapítója
• Kürti Tamás - A Kürt Akadémia vezetője
• Bölcsföldi László - A FranklinCovey Magyarország ügyvezetője
• Papp Zoltán - A Scotwork Magyarország vezető trénere
• Jagodics Tamás - Cégmenedzser Szoftver Kft. know-how tulajdonosa
• Benkő Vilmos - Az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke

Vida Ágnes neve talán mindenkinek ismerősen cseng, hiszen a Kismamablog.hu névre hallgató honlapján keresztül már 2007 óta segíti a nőket - főleg kismamákat és anyukákat - hogy teljes életet élhessenek. Pszichológusként végzett, de hamar kiderült, hogy az online marketing is tartogat számára lehetőségeket. Ennek köszönhetően jött létre a Gazdagmami.hu, hozzásegítve nők ezreit egy sikeres vállalkozáshoz.

Szilágyi Imre a DSGN Home Holding és a Share Card alapítójaként a következőket vallja:
“Az életben az a legfontosabb, hogy bármit is csinálsz, érezd jól magad! Minden, ami körbevesz, arra Te magad is hatással vagy. Ha Te fejlődsz, akkor ezzel a környezeted is jobbá teszed.”

A fejlődés és tanulás jegyében személyesen vezeti a Life Success oktatási programokat, ahol külföldi szakértőktől tanultakat adja át az érdeklődőknek. Továbbá pénzügyi szakértőként is dolgozik.

Kürti Tamás nevével a KÜRT Akadémia kapcsán találkozhattunk már. Alkotott szakértőként, felsővezetőként és tulajdonosként is magas technológiai iparágakban. Az Akadémia a jövő foglalkozásait oktató nyílt képzésekre specializálódott, illetve jelentős szervezeti változásokat támogató egyedi, vállalati programokat is létrehozott.

Bölcsföldi László
a FranklinCovey Magyarország ügyvezetőjeként tart majd előadást. 25 éves tanulmányozás után elmondhatja, hogy speciális területe az egyéni, vezetői és szervezeti eredményesség. Vezetése alatt a FranklinCovey Magyarország négyszeres növekedést ért el.

Papp Zoltán
szerint az üzlet fő eszköze a tárgyalás. A Scotwork Magyarország ügyvezető igazgatójaként legnagyobb sikerének azt tartja, hogy a Scotwork márkanevet Magyarországon a legelismertebb tréningek közé emelte. Eddigi pályafutása alatt már több, mint 3000 résztvevő oktatását vezette.

Jagodics Tamás
a Cégmenedzser Szoftver Kft. tulajdonosaként már közel ezer cégnek segített a lehető leghatékonyabb modellek megtalálásában és alkalmazásában. Segítségének köszönhetően ügyfelei folyamatos növekedést mutatnak.

Benkő Vilmos
küldetése a nyilvános beszéd oktatása. A Fulbright Hungary, a Csodalámpa Alapítvány vezetőségi tagja, a Toastmasters Hungary megalapítója, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elnöke, az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke. Küldetésének a nyilvános beszéd oktatását tartja.

Ha szeretnéd meghallgatni, Ők mit tartogatnak számodra, mindenképp a Business Smart-on a helyed!


További részletek ITT >>> www.business-smart.hu

Siess, mert a helyek gyorsan fogynak!


Időpont:
2016. október 19. 08:30-17:30
Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont