Fájdalomcsillapítás? - Alternatív gyógymódok kézikönyve

“A kiváló orvos már azelőtt kezeli a betegséget, hogy az felbukkanna." - tartja egy ősi kínai mondás. De mit tehetünk, akkor, ha a betegség már jelen van? Súlyosabb eseteknél természetesen azonnal orvoshoz kell fordulni. Akadnak azonban olyan esetek, amikor a fájdalom és más tünetek természetes, alternatív úton is kezelhetőek, és nem szükséges azonnal a bogyók után nyúlni.

A Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent Alternatív gyógymódok kézikönyve - Fájdalomcsillapítás több, mint 200 holisztikus gyógymódot kínál a 28 leggyakoribb fájdalmat okozó tünet és panasz kezelésére.

Megtudhatjuk, mi enyhítheti az olyan akut betegségek által okozott szenvedéseket, mint a mandulagyulladás, vagy a hólyaghurut. Továbbá kiváló gyógymódokat találhatunk a fej- és fogfájásra, és még az ízületi gyulladásokat is elviselhetőbbé tehetjük, gyorsabban gyógyíthatjuk.

 
Ezek az alternatív megoldások pedig a nyugati orvoslás, a hagyományos kínai orvoslás, a homeopátia és a gyógynövény-terápia területeiről származnak, így kínálva nekünk a gyógymódok rendkívül széles skáláját.


A szerzők pontosan meghatározott tünetekkel és a betegségek részletes leírásával hivatottak elősegíteni a diagnózis felállítását, habár észben kell tartanunk, hogy az öndiagnózis nem biztos, hogy teljes mértékben feltárja a problémát. A könnyebb tájékozódás érdekében típus szerint csoportosítva találjuk meg a betegségeket.

Ahhoz, hogy teljesebb képet kapjunk az emberi test gyógyításáról és az egészség megőrzéséről, több szempont szerint történik az egészségi állapot vizsgálata. A kezelések biztonságosságát szakemberek ellenőrizték, így biztosak lehetünk benne, hogy kizárólag jótékony hatást érhetünk el velük. A szerzők pedig igyekeztek olyan eszközöket és módszereket összegyűjteni, amelyek segítségével otthon is elvégezhetőek ezek a kezelések.

A könyvet itt találod >>>

További információért keresd fel a Bioenergetic Kiadó honlapját! >>>