Fess, alkoss, gyarapodj! - Vár a Modul Art Academy!

Gyakorta megesik, hogy egy olyan helyről ábrándozol, ahol tökéletes nyugalom uralkodik? Ahova pár órára visszavonulhatsz, magad mögött hagyva a hétköznapok felgyorsult tempóját? Egy helyet, ahol nem csak kikapcsolódhatsz, hanem testileg és lelkileg is megújulhatsz?


Az alkotás, - legyen az bármilyen típusú - feltölti a testet és a szellemet és ki tudja talán addig a mélyben szunnyadó tehetséget/képességeket is felébresztheti bennünk.

Van egy hely, ahova nem kell mást vinni, csak mi magunkat, minden más adott.
Már belépve egy másik miliőbe érkezünk, ami támogatja kikapcsolódásunkat és elősegíti, hogy a rég hordozott, megkövesedett gátlások oldódjanak, s fantáziánk, elképzeléseink szabadon szárnyalhassanak.

Ebben a környezetben könnyű újra felidézni, amit talán utoljára gyermekként éreztünk, hogy mekkora öröm az alkotás, mekkora boldogság egy mű életre keltése.

A hely neve Modul Art Academy, ahol bárki megvalósíthatja régi vágyait. Felnőttként fontos, hogy elegendő minőségi időt fordítsunk magunkra. Legyünk bátrak, merjünk új dolgokat kipróbálni vagy régóta tervezgetett művészi technikákkal dolgozni. ÉRDEKEL

Ez a művészeti iskola remek lehetőség mindenki számára, hiszen nem szükséges előképzettség és elismert kortárs képző-, vagy iparművész oktatóktól tanulhatunk, akik jeles képviselői saját szakterületüknek.


 

December 4-én a Modul Art Academy workshopján lehetőségünk nyílik belekóstolni a művészi kurzusok hangulatába, alkalmunk nyílik kreatív foglalkozásokon részt venni. A rendezvényen megtekinthetőek lesznek a művész oktatók alkotásai is. A hagyományos rajzi és festészeti technikák mellett a kortárs képzőművészet speciális technikáival és anyagaival is megismerkedhetnek a résztvevők:

A kurzus során biztosítanak anyagokat, eszközöket, kötényt, aprósüteményt, kávét, teát… Mindent, ami szükséges az alkotó tevékenységhez és a jó érzéshez. Emellett az alkotás öröme, amit megtapasztalhatunk, felbecsülhetetlen, ráadásul mindezt egy inspiráló légkörben tapasztalhatunk meg. Megérint, tanít, inspirál. Innen kilépve a hétköznapi munkánk során is sokkal kreatívabbak tudunk lenni, mert faragtunk azokból a blokkokból, melyek időnként a kreatív ötletek útjába állnak. ÉRDEKEL

Tanulj Te is képzőművészetet hobbiból, profi szinten!

Gyere el december 4-én a workshopra és próbáld ki a különböző kreatív technikákat. A részvételi díj elővételben 3.999 Ft, emellett ajándékba kapsz egy 5000 Forintos kupont, amit felhasználhatsz bármely téli kurzusra. A workshopon való részvét regisztrációhoz kötött. Itt tudsz jelentkezni: REGISZTRÁCIÓ


A workshopon megismert és megkedvelt technikák mélyebb elsajátítására is lehetőség van. Az iskola kifejezetten felnőttek igényeire lett szabva. Egymásra épülő, mozaikszerűen összeválogatható, legfeljebb tíz hetes kurzusokközül válogathatják össze a részvevők a saját igényeikre szabottan a számukra megfelelő tanfolyamot. Két–három hónap alatt, munka és család mellett is teljes mértékben kivitelezhető kurzusokat kínál a Modul Art Academy.
A tanulni vágyók 5-8 fős kiscsoportokban, tervezhető, naptárba illeszthető időbeosztással, elismert kortárs alkotók vezénylésével alkothatnak. Ezután természetesen lehetőség van az alaptudás elmélyítésére is, ezeket haladó kurzusok formájában tudják felvenni a hallgatók.

Az iskola lehetőséget kínál hétvégi egy-két napos (7-12 órás) kurzusokra is, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő időtartamú tanfolyamot. Itt egy-egy technikába, speciális műhelytitkokba nyújt mélyebb betekintést a művész oktató. Eredménye 2-3 művészi támogatással készített alkotás.


Mindezt egy harmonikus környezetben tehetjük, ahol az oktatók minden rezdülésünkre figyelnek, türelemmel segítik fejlődésünket. Az iskola oktatói a tanulás és az ismeretanyag átadása mellett a családias, örömteli hangulatot is célul tűzték ki. Ebben a központban egy kiváló mesterekből álló, fantasztikus csapat foglalkozik szerelemből művészettel. Itt mindenki a maximumra törekszik, a legmagasabb résztvevői elvárásoknak is szeretnének megfelelni. Egy hely, ahová időről időre visszatérhetünk és érdeklődésünk szerint egyre mélyebb művészi tapasztalatokra tehetünk szert.

Workshop időpont:
2016.12.04. (vasárnap)
14:00-18:00 óra között

Helyszín: 1143 Budapest, Ilka u. 47.

Jelentkezés:Regisztráció kitöltése