A szemüveg is öltöztet- de hogy válasszunk keretet?!

Szemünk a lelkünk tükre. Ezzel biztos mindannyian egyet érünk. Ám de mi ad keretet a szemünknek, a tekintetünknek? Hát persze, hogy a szemüvegünk! Köztudott, hogy egy jó szemüveg nemcsak divatos kiegészítő, hanem státusszimbólum is egyben. Mivel 2017-ben is divat marad a szemüveg, így a színválasztásban a csillagok segítenek most nekünk, a többit pedig bízzuk a szakemberre: www.rapidus.hu, aki kellő pontossággal felméri és kiválasztja az arcformánkhoz és a jelenlegi stílusirányzathoz tökéletesen illeszkedő keretet.

 A Rákok, Halak és a Skorpiók mind vízminőségű és romantikus jegyek, nem meglepő, hogy színválasztásukban előnyben részesítik a piros és annak sokszínű árnyalatát. Mivel szeretnek extravagánsan megjelenni, így egy tűzpiros keret az egyenes, határozott designjával az igazi szemüveg számukra, melyben lesz alkalmuk a feltűnőségre.

 
www.rapidus.hu

A levegős jegyek, így az Ikrek, Mérlegek és a Vízöntők a stílusos és egyben határozott szemüvegek mellett teszik le voksukat, olyanok mellett, melyek jól kifejezik mentalitásukat. Jellemző, hogy az átlagosnál nagyobb méretű szemüveget hordanak, valamint kedvelik a kék és annak sokszínű árnyalatát.

A tüzes jegyek képviselői, így a Kosok, Oroszlánok és Nyilasok szeretik a legjobban kihangsúlyozni szemüket. Nem meglepő, hogy az erőteljesebb színeket, főként a tűzpiros és a klasszikus fekete keretet részesítik előnyben, melyek jól demonstrálják érzékenységüket és intelligenciájukat.

www.rapidus.hu

A Bikák, Szüzek és a Bakok a földes minőséget képviselik, ők szeretik a megszokott, letisztult dolgokat, nem szívesen kísérleteznek merészebb színekkel, sem vonalakkal. Az ő színük a fehér és az átlátszó üvegszín, mely jól jellemzi a Szűz visszafogottságát és a Bika letisztult ízlésvilágát.