A születés - beavatás három lépcsőfoka

A születés a lélek földi élete során megtapasztalható első nagy beavatás. Maga a születés folyamata teljes egészében letükrözi az Univerzum átalakulásának, változásának energetikai folyamatait. Karácsony közeledtével fontos a születés misztikusságára, és univerzális üzeneteire ráhangolódnunk, ugyanis a Karácsony szimbolikája, a Fény születésének misztériumával képezi le a fogantatás - szülés - megszületés hármas egységét.

Maga a hármasság már önmagában is a kiteljesedésre, a teljességre utaló szimbólum, hiszen a szellem – lélek – test, illetve a férfi – nő – gyermek minőségek jelennek meg benne.

A születésnek, mint beavatásnak tehát három szakaszát, három lépcsőfokát különböztetjük meg:

1. FOGANTATÁS

A születendő lélek már jóval a fogantatás előtt jelen van a szülők energiaterében, különösen az édesanya aurájában érzékelhető és látható. A nők ilyenkor kezdenek a gyermekvállalásról álmodozni, ilyenkor kezd nagyon érezhetően megjelenni bennük az anyaság utáni vágy.
Mindig a leszületni akaró lélek választja ki a szülőket, attól függően, hogy lélekcsaládjában kinek/kiknek van hasonló feladatuk, karmikus spiráljuk az Övéhez.

Maga a fogantatás pillanata egy olyan dimenziókapukon átívelő egyesülés, amikor a nő és a férfi között megszakad a kettéhasítottság érzése, és lelkükben újra megélik az „univerzális csend” élményét.

Amint a fogantatás megtörténik, és ahogy a lélek becsatlakozik az édesanya fizikai testének energiaköreibe, azonnal megkezdi a földi életének, anyagi megnyilvánulásának kialakítását. A nők nagyon fogékonyak erre a folyamatra, mivel energetikailag nyitottak és befogadóak, rengeteg édesanya már a fogantatáskor, vagy az utána lévő napokban megérzi az új lélek jelenlétét.
Sok nő keres meg azzal a problémával, hogy érzi a hívást, és nagyon szeretne édesanya lenni, de nem sikerül, nem jön létre a fogantatás, vagy nem marad meg a magzat. Ezeket a fizikai vagy lelki blokkokat, amelyek útjában állnak a fogantatásnak, fel lehet oldani, meg lehet szüntetni.
 
Ennek kulcsait a 2017-es tanfolyamainkon adjuk át, melyre IDE KATTINTVA lehet jelentkezni.2. VÁRANDÓSSÁG

A várandósság egy olyan többdimenziós szinten történő lélekmunka, amelynek során az édesanya teste és lelke teljesen áthangolódik, és táplálója, gondozója, védelmezője lesz a benne fejlődő léleknek.

A várandósság során megannyi változás és ok-okozati láncolat indul be, amely testileg és lelkileg is próbára teszi az édesanyát. Ezek a hatások függnek a lélekvállalásainktól, és a felmenőink karmikus adósságaitól is. Mindazonáltal a várandósság a nő földi életében a lehető legnagyobb spirituális tapasztalás, amennyiben azt képes tudatosan megélni.

Nagyon fontos, hogy amennyiben a várandósságot tehernek érezzük, és terhes-ségként is beszélünk róla, akkor valóban teherré, terhességgé fog válni.

Mindezt személyes tapasztalatból, három gyermekes édesanyaként is tudom, nagyon fontos a magzattal való összehangolódás, és összerezgés és tudatos kapcsolati tér létrehozása.

3. SZÜLÉS – MEGSZÜLETÉS

A szülés – megszületés a maga kettősségével a dualitás megjelenését tükrözi le. Párhuzamos tapasztalás, az édesanya és a kisbaba, sőt az édesapa is egy energetikai átváltozáson, átalakuláson megy át a szülés és születés pillanataiban.

Ilyenkor HÍD képeződik a múlt és a jövő között, a lélek elindul az anyagi minőségbe. Nem az a fontos, hogy a szülés természetes úton, vagy császármetszéssel történt – e, hanem az, hogy ebben a folyamatban milyen mértékű a lelki összekapcsolódás, amely ledönti a dimenziók közötti falakat, és segít a nőnek anyává válni, a léleknek pedig az anyagi minőségbe megérkezni.

A nő ilyenkor, és főleg a szülés utolsó szakaszában befelé figyel, és a belső csendben képes arra, hogy legnagyobb misszióját átélje: az élet – adás, mint életfeladat megtapasztalását.
Mind az édesanya, mind az édesapa fizikai világhoz való kötöttsége megszűnik a szülés pillanataiban, és figyelmük fókusza minden hétköznapi élettel kapcsolatos információról olyan erősen irányul egy pontra, a születő gyermekre, amellyel teljes mértékben képesek az EGY-SÉG állapot megtapasztalására.

Mindezt szimbolikusan jeleníti meg a megszületés után, amikor az édesanya és a kisbaba, arcukat összeérintve először néznek egymás szemébe, és a szemeikből kifolyó könnycsepp egyé olvad, vagyis megérkezik egy csepp a Tengerből.

Anyává válni az egyik legteljesebb spirituális élmény.

Éld meg a női energiák kiteljesedését az ikerláng energiatérben 2017-ben, tanfolyamainkra IDE kattintva tudsz jelentkezni.

Tedd harmonikussá családi életed és párkapcsolatod, mert 2017 a tudatosodás új lehetőségeinek az éve!


Fehér-Pál Rita