2017 az Újrakezdés éve

Az asztrológiában már szinte hagyomány, hogy minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. Ameddig a 2016-os évet a Mars, addig 2017-es évet a Nap uralja, ami a hatalom, az életerő, az energia jelölője is.

2017-ben minden azt a célt szolgálja majd, hogy tudatosuljanak bennük erősségeink, csakúgy mint fejlesztendő területeink. Minden a mi javunkra fog szolgálni, saját fejlődésünkért történik minden. Itt az idő megteremteni a valódi boldogságunkat! A Nap évében hozott döntéseink hosszú évekre meghatározhatják az életünket. Ez az év a megtisztulás, a megújulás lehetőségét is magában hordozza, és hozzásegít majd minket egy vidámabb és boldogabb élethez.

Használjuk ki az idei évben is a bolygók adta lehetőségeket és szárnyalni fogunk. Bízzunk magunkban és még tudatosabban, éljük az életünket itt és most! Nincsen múlt, nincsen jövő, csak a jelen van, legyünk résen!

2017-ben az alábbi időpontok érdekesek asztrológiailag:


2017.02.22-03.02. Jupiter oppozíció Uránusz

Az Uránusz energiái mindent felgyorsítanak, kissé nyugtalan időszak következhet, fontos hogy nagyon figyeljünk a külső ingerekre, legyünk nyitottak és változtassunk amin kell, különben a Sors kényszerít majd rá minket.

2017.03.12. Tízmilliószoros nap + Szűz telihold
Az év első tízmilliószoros napja egybeesik a Szűz teliholddal. Ha javítani szeretnénk a párkapcsolatunkon, ha a szerelmi életünket szeretnénk harmonikusabbá és boldogabbá tenni, ekkor kezdjünk el rendet tenni fejünkben, szívünkben és körülöttünk. Szűz telihold energiája segít feloszlatni a káoszt és előnyös a rendszerezésben, a tízmilliószoros napon pedig a pozitív megerősítések tízmilliószorosan hatnak. Ha egyedül vagyunk, tegyünk rendet a fejekben, hogy pontosan milyen társat is szeretnénk magunknak, majd érdemes 10-15 percet rámeditálni, hiszen minden, amire gondolunk, mondunk, cselekszünk és érzünk az e napon sokszoros teremtő erővel bír! Ha pedig meglévő párkapcsolatunkat szeretnénk rendbe tenni, szintén ekkor tegyük meg. Legalábbis az első lépést mindenképp: gondolkozzunk el rajta, mi mit rontottunk el, hogyan tudnánk megoldani az esetleges fennálló konfliktusokat és tegyünk lépéseket ezirányba! Ha pedig boldog párkapcsolatban élünk, ma adjunk hálát érte, hogy legalább még tízmilliónapig úszhassunk a boldogságban!


 
2017.03.23.- Jupiter-Plútó Kvadrát
Két különböző területen érezteti majd a Jupiter-Plútó kvadrát a hatását, mely a hitünket teheti próbára, és a politikai, társadalmi ideológiánkat.

2017. 04.06.-08.25 Szaturnusz retrogád mozgásba vált át a Nyilas jegyében
Az idei évnek akkor lehetünk valóban a győztesei, ha volt és van is bátorságunk elengedni végleg a múltat,és fogadni ami jön, mert ami most érkezik, az az elmúlt évek munkájának eredménye. Ha mindent megtettünk a fejlődésünkért, a jutalmunk garantált. Ezt segíti a kapu őre is, a Szaturnusz, ami egészen az évvégéig a Nyilas jegyében áll. Retrogád mozgásának idején pedig a Szaturnusz arra tanít minket, hogy őszintén tegyünk rendet a saját életünkben.

2017.06.09. Tízmilliószoros nap + Nyilas telihold
A Nyilas telihold idején felejtsük el az ésszerűséget, merjünk álmodni nagyokat helyette! Szóljon a majd a nap a realitás helyett az idealizálásról, valamint az optimizmusról, a bölcsességről és a kiáradásról. A Nyilas jegye a távoli célokat helyezi előtérbe, így érdemes a hosszabb távú, magasabb rendű céljainkra koncentrálni. Előtte persze nem árt, ha számba vesszük érzelmi szükségleteinket is, vizsgáljuk meg, hogy mennyire vagyunk érzelmileg sebezhetőek, mik azok a dolgok melyek érzékenyen érintenek minket. A Nyilas telihold azt Üzeni Nekünk, hogy amennyire hiszünk az álmainkban, annyira tudjuk őket megvalósítani, hisz amit az ember el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani.

2017.07.27. Tízmilliószoros nap
Érdemes e napon kívánságainkat összeszedni, meditálni, hálát adni, azaz a belső énünkkel foglalkozni.

2017. 10.10. Jupiter jegyet vált, belép a Skorpióba
Erős érzelmeket, lelkesedést, termékenységet jelölő időszak, főleg a Skorpió Nappal, Aszcendenssel, Holddal, és/vagy születési uralkodóval rendelkező személyek életében.

2017.11.10. Tízmilliószoros nap
Az idei év utolsó tízmilliószoros napja, jelentősége abban áll, hogy ezen a napon tudatosabbak legyünk, mint máskor, mivel minden gondolat, tízmilliószoros erővel hat majd. Ajánlatos pozitív gondolatokra koncentrálnunk, illetve jót kívánni magunknak, szeretteinknek és a bolygónknak. Alapvető igazság, hogy gondolkodásunk határozza meg világunkat, teremtsünk hát egy boldog, harmónikus életet!