Mi vár a Tigrisre 2017-ben?

A Tigris jegy szülöttjei sok kellemes eseményre, szerencsés fordulatra számíthatnak a 2017-es esztendőben, ezért egy percig sem kell aggódnod, jöhet bármilyen probléma, valahogy mindig meg fogod találni a megfelelő megoldást, nagyobb baj nem történhet.

Nem árt azonban, ha odafigyelsz a helyes kommunikációra, mert képes rontani a helyzeteden, ha túlságosan intenzíven reagálsz dolgokra és nem gondolod végig, kinek, mit mondasz. Ugyan a Kakas energiája segít abban, hogy személyiséged higgadtabb oldala domináljon, mégsem árt, ha Te magad is törekedsz nyugodttá válni a nehéz helyzetekben is.

Tigris év szülöttje 1914, 1929, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Az új kapcsolatok kiépítését segíti az év, erre tudatosan rá tudsz erősíteni, ha nem csak a meglévőket ápolod, hanem megnyílsz a külvilág ingereire. Minél inkább tágítod érdeklődési köröd, minél inkább vagy rugalmas mentálisan, annál több lehetőség talál meg. Ugyanakkor légy óvatos a kölcsönökkel, felbukkanhatnak olyan személyek, akik anyagi segítségedet, de mielőtt azonnal szívből cselekednél, gondold végig, mi az összeg, ami nem borítja meg a költségvetésed, hiszen könnyen magad is nehéz helyzetbe sodorhatod.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>


Tigris hónap szülöttje – Február 4. – Március 4.

Szakmai előrelépésre, fejlődésre számíthatsz, amely lehet új munka, felelőségteljesebb munkakör, érdekesebb megbízatás, ha pedig vállalkozó vagy, akkor bővülő ügyfélkör. Ráadásul karrieredben bekövetkező előre lépés nem csak egyszerű változás lesz, hanem nagy eséllyel jár majd anyagi gyarapodással is. Ezért, ha épp nem vagy elégedett a jelenlegi helyeden, akkor azt javaslom, légy kezdeményező és keress új munkát, új kihívásokat. Az Univerzum egyengetni fogja utadat!
Ellenben vigyázz mennyit plusz munkát, feladatot vállalsz be, ne hajtsd túl magad, mindig tartsd szem előtt, hogy a belső egyensúly az egészséges élet alappillére, ennek megteremtésére és fenntartására mindig kell időt és energiát áldoznod, akár a kötelesség rovására is!

Tigris nap szülöttje

A 2016-os év felforgató hatással lehetett a párkapcsolatodra, lehet, azok közé tartozol, akik pont ekkor borítottak mindent, mely vagy teljes megújulást hozott a kapcsolatba vagy teljesen szétszakította azt. Akármelyik tábort is erősíted, a Kakas éve leginkább arról szól, hogy megtanulj újra szerelmes lenni. Itt is kiemelném a kommunikáció fontosságát, most mindent helyrehozhatsz, újra kezdhetsz jól megfogalmazott mondatokkal.

Fokozottan kell figyelned az anyagiakra 2017-ben! Főként olyan kiadásokra, melyeket nem terveztél be, hanem csak jön egy váratlan ötlet, például egy utazás a barátokkal, családdal, vagy bármilyen szórakozási alkalom, amire aztán jóval többet költesz, mint szerettél volna. És ez nem ott, abban a pillanatban fájhat, hanem akkor, amikor valami fontosabbra esetleg már nem jut. Ezért érdemes lesz fegyelmezettebben kezelni a kiadásaidat és így elkerülheted a pénzügyi zavarokat.