Mi vár a Sárkányra 2017-ben?

Az ide év kegyeltje a Sárkány jegy szülöttje, úgyhogy ha van ilyen állat szimbólum a horoszkópodban, igazán örvendezhetsz, mert sok szerencsés esemény vár rád. A Kakas, mint az idei év Nagyhercege összefonódik a Sárkánnyal, ami azt jelenti, hogy jön valami új az életedbe, ami által többé válsz, gyarapodsz, kiemelkedsz az átlagból, mert a Nagyherceg figyelme rád fókuszál.

Sárkány év szülöttje 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
Az emberek jobban fognak vonzódni idén hozzád, nem annyira neked kell loholnod a jó lehetőségek után, hanem rád találnak. Olyan embereket ismersz meg, akik veled akarnak együttműködni, akik figyelni fognak rád. Tágíthatod szociális hálód a világ minden táráról. Ha üzletelni szeretnél szintúgy kitárul a világ, sőt a legnagyobb előnyöket és támogatást akkor fogod tapasztalni, ha kilépsz a megszokottságból és új kapcsolatokat építesz ki.

Ingyenes kínai horoszkóp kalkulátor >>>Sárkány hónap szülöttje – Április 5. – Május 4.

Munkában is igazán szerencsés fordulatokat hoz a Kakas év, alkalmazottként lehet ez új állás, előrelépés a szakmai ranglétrán. Amennyiben vállalkozó vagy, úgy ügyfélköröd bővülésében, sikeres befektetésekben, stb reménykedhetsz. Nehézségeket inkább csak akkor tapasztalhatsz, ha YANG TŰZ vagy YANG FÉM napon születtél, mert ekkor a konkurencia nagyobb megjelenésére is számíthatsz. Mit tégy ekkor? Tudatosíts, hogy te miben vagy tehetséges, mi az erősséged és ne a versenyre, hanem a minőségre fókuszálj. Hiszen a Kakas nem annyira a „sűrű fillér” típusú üzleteket támogatja, hanem a különleges, egyedi ötletekre alapulót. Segít az is, hogy megjelennek körülötted emberek, akik nagy hatással tudnak lenni a fejlődésedre, kérd és fogadd is el támogatásukat. Hagyd, hogy az Égiek a láthatatlan szférákból terelgessenek a siker irányába és élj is a lehetőségekkel. Már csak azért is, mert ezek olykor csak rövid idei állnak a rendelkezésedre, ha nem vagy elég gyors – ami általában a Sárkány jegy szülöttjének nem az erőssége -, akkor könnyen le is maradhatsz róluk.

Sárkány nap szülöttje:
A 2017-es év a legnagyobb személyiségfejlődést nálad eredményezi, akárcsak számtalan kedvező eseményt a párkapcsolatodban, és az otthonod viszonylatában. Segít abban, hogy párra lelj, ha épp szingli vagy, míg a meglévő kapcsolatod szilárdítja úgy, hogy megújulást, színt és romantikát visz bele. Persze nem úgy, hogy egyik nap csenget a postás és beadja csomagban, hanem mert neked és a párodnak is nagyobb igénye lesz erre, nyitottabbá váltok a közösen megélt romantikára. A szövetségetek erősítését segíti az idei esztendő, így, ha erre tudatos vagy, akkor még inkább fokozhatod a hatását!

Az anyagi jellegű döntéseidnél légy körültekintő, ha elbizonytalanodottál, inkább kérj tanácsot hozzáértő baráttól vagy ismerőstől!