Ízes sajtgolyócskák

Ízlésünk szerint fűszerezve kiváló csemege!

Hozzávalók:

30 dkg natúr Göcseji csemege sajt
2 dl tejszín
5 dkg vöröshagyma 
8 dkg ecetes uborka 
1 cs. zöldpetrezselyem  
1 cs. metélőhagyma  
pirospaprika
fekete bors, só







Elkészítése:

A sajtot villával megtörjük, majd a tejszínt hozzáadva jól eldolgozzuk. A vöröshagymát lereszeljük és a darált ecetes uborkával együtt a sajthoz keverjük. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük. A masszából dió nagyságú golyócskákat formálunk.

Ízlés szerint vegyesen meghempergetjük finomra vágott zöldpetrezselyemben, metélőhagymában, pirospaprikában és durvára darált borsban. A különböző színű golyókat tálra rendezzük és kínáljuk.