Számpárok a számlapon - mit jelent, ha mindig ilyet látsz?

Gyakori, hogy valaki mondjuk 11:11-kor pillant az órára, minden nap, vagy éppen mindig akkor néz rá, ha a számok valamilyen formában ismétlődnek. 4:44 - 15:15, stb.. Olyan is van, aki rendszeresen, még éjjel felébred egy ilyen időpontban! Misztikus?

 A Facebook oldalunkon kaptuk ezt a nagyon érdekes kérdést, és úgy gondoltam, hogy érdemes lehet róla írni, mert nem egyedi dolog. 

"Először nem foglalkoztam ezzel, de kb. 3 hónapja mindig akkor nézek rá az órára, amikor egyforma számokat mutat. pl. 22:22, 4:04... stb,  éjszaka felébredek ránézek, napközben lehetne akár tudatos is, de éjjel?
Van ennek valami üzenete?
Vagy éppen éjszaka sokkal tudatosabb az ember, mindenesetre érdekes. Ja, azt ki ne felejtsem, hogy a férjemmel ugyanez van, és volt olyan, hogy éjszaka pont ugyanakkor nézett rá az órára. Inkább aludjunk, mi? Simán visszaalszom amúgy... " 

Velem is megesett már, úgyhogy utánajártam ennek a jelenségnek.  
Ha mindig ugyanaz a szám jön szembe

Olyankor nézd meg, hogy az a szám máskor is jelen van-e az életedben? Keresd meg azokat a pontokat, amikor és ahol ez a szám mutatkozik. (Például a negyediken laksz, a négyes a házszám, negyedik hónapban született valaki a családból, a kedvenc számod gyerekkorod óta, stb...) 
A számmal kapcsolatos összefügések alapján gondold végig, van-e valami, amire ez a szám figyelmeztetni szeretne téged? 

Általában, ha ismétlődő számokra bukkansz, nem csak az óra számlapján - ugyanezt érdemes végiggondolnod. Meglepően sok dolog lesz, amin el tudsz gondolkodni. Figyelmeztet rá, hogy kicsit állj meg, lassulj le. Esetleg a számmisztikai jelentésén is érdemes elgondolkodnod

Ha változó számpárok jelennek meg, mint a kérdezőnél 
Ha csak annyi közös van ebben, hogy mindig valamilyen számpárt látsz, akkor nem a számok a lényegesek, hanem inkább az, hogy az életben szimmetria van, rend van. Nézd meg, hogy hol kéne rendet csinálnod az életedben? Éjjel vagy nappal, esetleg mindkét napszakban megjelennek ezek a számok?

Vajon az éber tudat vagy az intuíció,amire jobban kell figyelned? Nappal az éberség, éjjel az intuitív képességek erejét tudod kihasználni! 

[kapcsolodo_cikkek] 
Az óra az idő 
Az időben pedig ciklusok váltják egymást. Ha ebben megfigyelhető ismétlődés, még azon is gondolkodhatsz, hogy vajon annyi éves korodban, amit az óra mutat, mi történt veled, ami a mai pillanatban ismétlődik? Mit tanultál akkor, vagy van-e valami, amit fel kéne dolgoznod, ami abban az időszakban történt. (15:15 - kor például nézd meg, mi volt 15 éve. Nézd meg, mi volt 15 éves korodban - mit üzennél ma, az akkori énednek?) 

Nyitva van az angyalkapu - csak bújjatok rajta
Ezek a számpárok afféle "angyalkapuként" is működnek, angyali energiát "engednek át", vagyis ami ilyenkor eszedbe jut, azokra a dolgokra érdemes lehet kicsit jobban figyelni, azokon a dolgokon meditálni. 

Ha te is szoktál ilyesmit tapasztalni, oszd meg velünk hozzászólásban, vagy ha intimebb a történet, írd meg nekünk privátban a Facebook oldalunkon >>