MINDEN KEZDET NEHÉZ

Ismét eltelt egy - asztrológiai - év, a Nap újra a Kos jegyében jár. A Kos az első jegy a zodiákusban. Óriási kalandvággyal rendelkezik, keresi az új élményeket, az egész életet egy izgalmas utazásnak tartja. Felfedezni és meghódítani a világot - ez a célja, s mindent megtesz azért, hogy ebben senki és semmi ne tudja megakadályozni.

 
Mindannyiunk horoszkópjában van Kos terület. Itt vagyunk hajlamosak hirtelen döntésekre, itt vágyunk izgalmakra, megújulásra. Ez az az életterület, ahol - ha egyébként távol is áll a természetünktől -, a sors mindig produkál olyan helyzeteket, hogy muszáj kiállni magunkért. A Mérleg aszcendensűekből a párja, a Bakéból a családja, a Rákéból a főnöke "kényszeríti ki", hogy újra és újra felemelje a hangját, az asztalra csapjon, továbbálljon, megújulhasson, újrakezdhessen...
 
 

Mindannyian belefáradtunk már a hosszú és végtelennek tűnő hideg télbe. Lassan, ahogy a nap egyre többször megmutatja magát, a kedvünk és a lelkesedésünk is a tetőfokára hág. Célokat tűzünk ki, és új irányokba indulunk. Azonban, hogy vágyaink meg is valósuljanak, érdemes tudatosan és habitusunknak megfelelően cselekednünk. Áprilisi számunkban sorra vesszük, hogy mely jegyeknek mire érdemes figyelniük.
 
A tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap áprilisi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!