5 energiát adó tárgy, amit mindenképp tarts odahaza (+3 titkos babona)

Rengeteg dolog vesz minket körül, de valójában fogalmunk sincs róla, milyen hatással vannak ránk a bennünket körülvevő tárgyak. Lénárt Évi parapszichológus titkos trükkjei!

Minden tárgynak van egy magasabb szintű lelki jelentése. A tárgyak átadhatják energiájukat,  annak aki éppen a kezében fogja vagy használja esetleg viseli. Ilyen lehet egy energiával feltöltött ékszer, karkötő, nyaklánc. Egy lakás, egy szoba, egy üzlet, egy hely is képes pszichikai energiát kibocsájtani a tárgyaknak.
Minden tárgy,  ami  a mindennapunk része, betekintést nyújt lelki világunkba. Ezért van az, hogy amikor eltűnt személyek után kutat egy médium, akkor egy személyes tárgy az eltűnt személytől, segít a megtalálásában.
 
  


Minden tárgy, amit használunk, feltöltődik az energiánkkal, érzéseinktől erőt nyer!

Azok az ajándékok, amelyek nem tetszenek, bánatot hoznak! Nem mindegy az sem, milyen képek, festmények vannak a falakon, azok a képek,  festmények , amelyek zavaró elemeket tartalmaznak, feszültté teszik az embert, ezek rossz hatással vannak azokra, akik minden nap látják őket.

Ha energetizáló festményeket szeretnél, akkor nézd meg ezeket a mandalákat>> 

3 titkos babona, hogy  jobban éljünk: 

  1. A gipszből készült apró tárgyak, csökkentik az akaraterőt!
  2. A repedezett törött, ragasztott tányérok, bögrék rosszkedvet okoznak!
  3. A seprű vonzza a pénzt, de nem mindegy, milyen seprű! A régi seprűk anyagi veszteséget, kárt okoznak. Az új seprűk anyagi jólétet. Aki este söpröget, elsöpri a pénzt a háztól! Erre érdemes odafigyelni, hogy mindig a nap első szakaszában sepregessünk!
 


Energiával teli használati tárgyaink


A mágia legnépszerűbb tárgyai az amulettek, talizmánok, energetizált karkötők és nyakláncok. Ezeknek a tárgyaknak feladata , viselőjük mágikus védelmének biztosítása, ezek rontás elhárításában, szellemek és démonok távoltartásában,szerelem vonzásban,  pénzvonzásban és gyógyításban mágikus erővel bírnak. Persze akkor, ha viselője bízik az általa viselt, kedvelt tárgy "varázserejében". Ugyanis a hit nagyon fontos szerepet játszik.

 

Szerezz be otthonodba olyan tárgyakat, amik feltöltenek pozitív energiával!


  1. Szobanövények: minél apróbb, kerekebb levelű annál jobban vonzza a pénzt és segít anyagi jólétet biztosítani.
  2. Szélcsengő: megtisztítja a lakás energiáit, elhárítja az összes akadályt, ezáltal könnyebben eléred a célod és otthonodban béke és boldogság fogad.
  3. Aprópénz: tegyél egy tálkába aprópénzt, nem baj, ha más országból származik , csak érvényes fizetőeszköz legyen, úgy mindenképpen anyagi fellendülést hoz.
  4. Álomfogók: a rossz álmokat megfogja az álomcsapda és elűzi az ártó szellemeket, így nyugodtabban alhatsz.
  5. Egy tálka víz: a víz megjelenítéséhez elég egy tálka, amiben a naponta cserélt vízzel több energiát vihetsz az otthonodba. Az állóvíz nyugtató hatású jin energiát biztosít.
A legjobb energiája pedig azoknak a tárgyaknak van, amikhez szeretettel kötődsz, amikhez lelki kapocs fűz.

Ha tudni szeretnéd, mit jelent, ha egy ilyen fontos tárgyat elvesztesz, vagy ellopnak tőled, akkor olvass tovább ide kattintva >>