Szűz nő és Vízöntő férfi három gyerekkel?

A Szűz csillagjegyű Márti és a Vízöntő Gábor legkisebb lányuk megszületése óta nem tudott elég időt szánni egymásra és az volt a céljuk, hogy az ötfős családjuk közös nyaralása közben erre is nyíljon lehetőségük AZ ÉV HOTELE című műsorban vasárnap, amikor egy teljes hétvégét töltöttek együtt Alsópáhok és Hévíz egy-egy hotelében.

A pihenés mellett tesztelték is a hoteleket, hogy ezzel is segítsék AZ ÉV HOTELE közönségszavazást, mely során a nézők választhatják meg szavazataikkal A HÓNAP HOTELÉT, majd AZ ÉV HOTELÉT a www.facebook.com/azevhotele oldalon, ahol az éppen versenyző hotelekbe minden szavazó egy-egy wellness hétvégét nyerhet hétről-hétre.

Összeillik-e a Szűz nő és az Vízöntő férfi?

A Szűz nő és a Vízöntő férfi vonzódnak egymáshoz, azonban a meglepetéseket és változásokat kereső Vízöntő kihozhatja sodrából a hagyománytisztelő Szüzet, aki nem értékeli a Vízöntő (általa túlzottnak tartott) szabadságvágyát és enyhe légiességét. Izgalmasan vitatkoznak egy könyvről és bármilyen verbális témában jól boldogulnak. A Vízöntő unalmasnak és túl precíznek vélheti a Szüzet. A két kritikus az ágyban is nehezen fér meg egymással, idejük nagyobbik részében a kapcsolatot elemzik, egymás vágyait analizálják.

A Szűz nő a horoszkópja szerint eszével, értelmével méri fel, hogy érdemes-e hódítója a szíve elnyerésére. Ha kíváncsi vagy rá, hogy jól döntött-e Márti, nézd vissza a műsort az RTL Most!-on!

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

A család a környék felfedezése mellett két hotelt próbált ki és értékelt a hétvége alatt, melyekre a héten Te is szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét a hotelek egyikébe:
A Kolping Hotel****Spa &Family Resort Alsópáhokon Hévíz és a Balaton szomszédságában fekvő családbarát szálloda. A vendégek különleges családi apartmanokban szállhatnak meg, ahol bababarát kiegészítők segítik a pihenést. A legkisebbek kipróbálhatják többek között a tekerős gokartokat, a kalandjátszóteret és a kötélpályát is. Miközben a gyerekek Bobóországban játszanak, a szülők kikapcsolódására is van mód például a gyógy- és kényeztető szolgáltatások vagy éppen a fürdőben fény- és hangterápia segítségével. További információ>>>


 

A Hotel Palace**** Hévíz központi sétálóutcájában található, alig 200 méterre a Hévízi tótól. Ahhoz, hogy élvezzük a tó előnyeit nem szükséges még a pár perces sétát sem megtennünk, hiszen a hotel falai között is wellnesselhetünk, de akár kipróbálhatjuk a tradicionális hévízi gyógykúrát is, akár az iszappakolásról vagy éppen elektro- illetve hydroterápiáról legyen szó. További információ>>>


Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 13:05-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal a hónapban bemutatott hoteleket nézheted újra a mindent eldöntő A HÓNAP HOTELE végső szavazás előtt. Most a Kis-Balaton környéke legjobb hotelét választjuk meg. Május első hetében két hévízi, a második héten két zalakarosi hotelbe látogattunk el, múlt vasárnap pedig Alsópáhok és Hévíz egy-egy hotelét mutattuk be számotokra. Ez a hat hotel az eddigi szavazatait tovább viszi magával és egy utolsó lehetősége lesz mindenkinek, hogy kiválassza a legszimpatikusabbat. Erre a hat hotelre szavazhatsz tehát Te is vasárnaptól vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét. 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Utazzitthon.hu tipp: Ha nem szeretnél hosszú időt eltölteni a több száz akciós ajánlat végig olvasásával, használd a szálláskereső programot!