Kulcsok a valódi életutadhoz - angyali segítséggel

Vajon milyen lehetőségek várnak személyes életutadon? Mi akadályozza vajon, hogy ezek a zárt ajtók feltáruljanak, és vajon mi az a kulcs, ami nyitja a jóléted ajtaját? Tudd meg most!

 Amikor a zárt ajtók kinyílnak, sok új lehetőség tud beáramolni az életedbe, melyek mind segítenek, az önbizalom, az anyagi jólét és a személyes teljességed megélésében.
 
A személyes életút megélése azt jelenti, hogy épp úgy, mint ahogy a télikabátot tavasszal lecseréljük a sokkal hasznosabb tavaszi kabátokra, ugyan úgy azokat az élethelyzeteket, amelyek már nem szolgálják az életünket, lecseréljük olyan élethelyzetekre, életmódra, amelyek a jólétünket szolgálják.
 
Igen, persze tudom, hogy sokan most azt mondják, hogy „De én ezt nem tehetem meg...”
 
Nos, ha nálad is ott ez a kifogás, akkor jó hír, hogy ez csak egy most még zárt ajtó miatt van. És, ha a jólétedet segítő kulccsal kinyitod ezt a zárt ajtót, akkor az pozitív változást fog hozni életedbe.   

 Kulcsok személyes életutadhoz:
Van még, de ezek a fontosak - ezek mind segítenek, hogy a változások, melyekre szíved mélyén vágysz, megtörténhessenek.
 
Vagyis arról van szó, hogy azokat a dolgokat, amelyek már nagyon nem tetszenek, elkezdjük kitenni az éltünkből. Kezdjük el azzal, amit a legkönnyebb elengedni.
 
Mert a tévhitekkel ellentétben, nem kell romba dönteni mindent, otthagyni azonnal az utálatos munkát, kellemetlen társat, hanem szép fokozatosan el lehet engedni ezeket a zavaró körülményeket, mert csak utána lesz helye a kellemesebb dolgoknak, amelyekre – gondolom te is vágysz. Menet közben még az is kiderülhet, hogy az utálatos dolgok kedvessé lesznek, vagy a társad másként viszonyul majd. 
 

Miért van szükség az elengedésre, és az energiák kitisztítására, a hozzájuk tartozó régi hitek feltárására, oldására, és cseréjére?

Ismered azt a mondást, hogy „A fától nem látni az erdőt?”
Amikor személyes életutad megtalálása a feladat, ezt tűzöd ki célul, akkor bizony tapasztalhatod azt, hogy nehéz az elindulás. Sok az akadály, mintha egy kusza dzsungelben lennél. Nos ezért van szükség a nem kívánatos energiák elengedésére, tisztítására, hogy legyen hova megérkezniük a pozitív energiáknak, élethelyzeteknek, amire régóta vágysz. Ez a finom, energetikiai szint elképesztően sokat segít a gyakorlati tettek megvalósításában. 

[kapcsolodo_cikkek]

Jó hír:

Személyes életutadról a negatív energiák letisztíthatóak, hogy kibontakozhassanak azok a csodás lehetőségek, és megoldások, melyek támogató energiával jelenhetnek meg az életedbe. Itt nincs kivétel, nincsenek kiskapuk, csak lehetőségek a pozitív változásra. És bizony, minden egyes elengedéssel, egy-egy zárt ajtót nyithatsz ki, melyek most még valami múltbéli trauma miatt zárva van.
 
Ha nem húznának vissza ezek a karmikus energiák, akkor bizony sokkal boldogabb életet élhetnél! 
 
Korábban, az Öngyógyítás Angyali segítséggel, angyalos tanfolyamon, végig vettük, az Elengedést, lépésről lépésre. Akkor hangfelvétel készült a gyakorlati útmutatókról, melyek neked is nagy segítségedre lehetnek. Ide kattintva meg is tudod hallgatni >>