Súlyproblémák és a Hold - működő mágia Magdival

A telihold, és az újhold idején is segítségedre lehet, a hold gyógyító energiája. Tudd meg, mikor milyen energiák uralkodóak ezekben az időszakokban, hogy az alakod, a neked tetsző módon változhasson!

Titkon, minden nő álom alakról ábrándozik, azonban a családi minták, a traumák, bántalmazások, ezt gyakran megakadályozzák. 
 
Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy a súlyproblémák megoldása nem megy, egyik percről a másikra, hiszen a fizikai testednek át kell alakulnia olyanná, amilyennek látni szeretnéd. Fontos: akkor tudnak a dolgok könnyedén megváltozni, ha nem másoknak akarsz megfelelni, hanem Te magad szeretnéd a változást.
 
Találkoztam ugyanis már olyan hölggyel, aki azért akart lefogyni, hogy a partnerének megfeleljen, egy kis önvizsgálat után azonban kiderült, hogy az eredetileg kitűzött 30 kg helyett, csak 10 kg-ot szeretne fogyni. - és nem is annyira a súlya zavarja, hanem a terhesség után megereszkedett hasa. Miután ezek a dolgok kiderültek, sokkal könnyebb volt számára az ideális alakját elérni, amihez a hold gyógyító energiáit is használtuk.
  
Talán észre vetted már, hogy telihold idején felerősödik az „Elegem van mindenből...” érzés, mert a telihold felerősíti azokat a dolgokat, amelyek már távoznának Tőled, de még valami miatt nem tudtad azokat elengedni.

[kapcsolodo_cikkek] 
 
Újhold idején pedig olyan energiák vannak felerősödve, amelyek már az új pozitívabb élet megélését segítik. 
 

Egy biztos, a Hold energiája segít a tested átalakításában

Segít abban, hogy nőiesebb lehess, hiszen a hold a nőiesség szimbóluma is. Ezen kívül segít a Hold energiája abban is, hogy nagyobb legyen az önbizalmad, és magabiztosabban kiállhass önmagadért, a céljaidért, álmaidért.

A súlyproblémákat okozó lelki terhek alól fel lehet szabadulni!
 
 Ez egy folyamat, amelyen már sokan keresztül mentek. És mivel több mint 35 éve foglalkozom a női testtel a munkám miatt, nos bizton állíthatom, hogy amikor a Nők, csodás lényükkel harmóniában vannak, akkor a változások varázslatos módon megtörténnek! Szóval érdemes legalább egy kicsit bizakodnod… mert a fizikai test csodás energiájú. Nem csak az én fizikai testem, hanem mindenkinek a fizikai teste képes a változásra. És ez a változás a te életedben is lehetséges!
 
FONTOS: 
A súlyproblémákat okozó lelki dolgok gyakran nagyon mély gyökér okokat takarnak, ezért is érdemes a hold gyógyító energiáit több szinten is aktiválni életében, hogy könnyebb legyen a változás útján járni!
 
 
A gyakorlatban: 
Bár a legtöbben az Újhold megújulást segítő energiái miatt, úgy gondolják, hogy elegendő Újhold idején a pozitív dolgokra fókuszálni, nos a tapasztalat az, hogy ezt bizony meg kell előzze a Telihold idején a negatív dolgok elengedésének.
 
Ezért, Telihold idején érdemes azokat a dolgokat felismerni, megfogalmazni, leírni, melyektől már nagyon szeretnél megszabadulni. Ez az energia segíthet abban is, hogy a halogatás helyett a tettek mezejére léphess. Ha készen állsz arra, hogy megszabadulj a súlyproblémáidtól, melyek a lelki terheidtől csak gyarapodnak, akkor a Súlyproblémák megoldása, lelki terhek elengedésével online kurzuson lehetek a segítségedre.