Heti Tarot - Az Erő

Mindenképpen nyertes pozíciót mutat a kártya, hiszen bármibe is kezdesz bele, azt sikerrel végig is tudod vinni, hiszen van elég erőd hozzá.

Egy olyan dolog előtt állsz, amihez bátorságra van szükséged, erőre és elkötelezettségre egyaránt. Önmagában azt jelképezi számunkra ez a kártya, hogy a hét folyamán könnyen szembesülhetsz olyan dolgokkal, amik elsőre ugyan vadnak tűnhetnek, de szeretettel képes vagy megszelidíteni a téged foglalkoztató személyeket és körülményeket.
 
Az égiek nagyban támogatnak téged ebben, ami igaz munkavégzésedre is. Ugyan kénytelen leszel most megmutatni, hogy teljes erőbedobással képes vagy dolgozni, de ne feledd, hogy ez célod megvalósítása érdekében most elengedhetetlen is! 
 

 
Ha most a héten képes leszel arra, hogy minden erődet magadba fektesd, akkor annak következményeként leszakíthatod céljaid megérett gyümölcsét. Ez azt jelenti, hogy egy gyönyörteli időszak várhat rád és talán még az igaz szerelem is bekopogtathat az ajtódon, de csak akkor, ha teljes erőbedobással odateszed magadat az ügy érdekében. A valamit valamiért dolgokat az égiek nagyon komolyan veszik és csak akkor adnak, ha látják, hogy mindent meg is tettél érte. De akkor viszont bőkezűen!

[kapcsolodo_cikkek]
Összefoglalva az tűnik a legjobb megoldásnak, ha kimutatod oroszlánkörmeidet és teljes erőbedobással a magad elé kitűzött célért küzdesz. Mindez idő alatt jól figyelj a belső hangodra, mert nagy valószínűség szerint még a héten meg is érkezik majd a válasz és tudni fogod, hogy hol, mikor és mit kell majd tenned.
 
Bízz az erődben, legyen csodás heted!