Vegyétek, vigyétek, egyétek!

Szereted a street foodot? Ha igen, akkor most figyelj! Egy új könyv vár a boltokban, amiből te is elkészítheted őket - vagy valami hasonlót...

Napjaink egyik legmenőbb kajája a street food, egy ideje házhoz is megy mindenféle utcabálokra, fesztiválokra, közösségi programokra. Jópofábbnál jópofább járgányokon, a food truckokon gurul oda.

Most lehetőséget kaphat minden vállalkozó szellemű ínyenc, hogy maga is elkészítse ezeket az étkeket. Mindössze meg kell vennie a Bookline új, Food Truck című kiadványát, amelyben ötvennél is több street food receptet talál. Azonban még ennél is többet: 26 food truck és tulajdonosainak történetét!Manapság ez a nagyon izgalmas vállalkozási forma a fénykorát éli, köszönhetően talán A séf című, remek hangulatú filmnek is. A könyvet bemutató food truckosok saját bevallása szerint ez az életforma a vándorcirkuszosokéhoz hasonlítható, mindannyian ismerik és támogatják egymást, egy élő, vibráló közösséget alkotnak. A közösség tagjai tavasztól őszig minden hétvégét együtt töltenek, legyen akár tikkasztó napsutés vagy egész napos eső. Minden truck más és más típusú, saját ötleten alapuló étel vagy ital elkészítésére és kiszolgálására képes, és pontosan úgy van berendezve,  hogy minden a legjobban kézre álljon.

Keressétek a recepteket a könyvesboltokban, nem fogtok csalódni! Ára 4999 Ft.