Az Univerzum jelzi, ha nem vagy az utadon

Lehet, hogy nem vagy mindig tisztában azzal, hogy éppen mi minek a következménye, de hidd el: az Univerzum folyamatosan küldi neked a jeleket, hogy nem az utadon jársz!

Az Univerzum jelzései kivétel nélkül nem kívánatos, sok esetben fájdalmas események formájában jelennek meg előtted. Ezért is fontos, hogy egy állandó pozitív rezgés vegye körbe az aurádat, hiszen ez az egyetlen dolog, ami egyensúlyban képes tartani téged. Jó ha tudod, a szerencse is ugyanolyan dolog, mint maga a véletlen: nem létezik. Egészen egyszerűen az ok-okozat világában élünk és minden, ami történik, kizárólag a saját tetteink következménye. Bármennyire nehéz is elfogadni.
 
Ez azért van így, mert a lélek, amely testünkben él, egy sokkal magasabb dimenzióból származik, ami itt, a háromdimenziós világban negatív élmények formájában képes jelet adni nekünk, hogy nem a jó irányba haladunk.
 
 
Ezért minden negatív esemény, amit átélünk, egy „kedves gesztusnak” is tekinthető, mert csupán csak figyelmeztetnek minket, hogy valamit másképpen kell csinálnunk. Ezeket nevezzük másként gyengéd tanításoknak, melyek nyelvét érdemes tudatosítanunk, mert ha nem, hát akkor a gyengéd jelek helyett jönnek az erőteljesebbek. 
 

Mik a legáltalánosabb figyelmeztető jelek?
 


[kapcsolodo_cikkek] 
Mindegyik jel arra utal, hogy amit éppen most csinálsz, az nem épít téged. Nem a saját utadat taposod, válts irányt! A tudatosságod és az önismereted fejlesztésével képes lehetsz hamar felülkerekedni a negatív élményeken, hogy abból tapasztalatokat merítve mehess tovább. Vedd észre mit csinálhatnál jobban, hiszen az univerzum jelei is erre ösztönöznek téged!
 Tudod folytatni a sort?