Sajtos csirke, ahogy én szeretem

A szeleteket egy vajjal kikent tűzálló tálba szorosan egymás mellé rakjuk. A sütésből visszamaradt zsiradékot ráöntjük. A tojást a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a lereszelt Pannónia sajtot

csirkemell
4 db
margarin 5 dkg
tojás 2 db
tejföl 4 dl
Pannónia sajt 20 dkg
Szárnyas fűszer
őrölt bors


Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk és margarinban hirtelen elősütjük. A szeleteket egy vajjal kikent tűzálló tálba szorosan egymás mellé rakjuk. A sütésből visszamaradt zsiradékot ráöntjük. A tojást a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a lereszelt Pannónia sajtot. Az így kapott krémet a szeletekre halmozzuk, és előmelegített sütőben világos rózsaszínre sütjük. Petrezselymes burgonyával, vegyes zöldségkörettel tálaljuk.