Hogyan segíthet lelkileg a szakítás feldolgozásában a legjobb barátnőd?

Mindannyiunkkal megtörtént már. Vagy mi hagytuk ott őt, vagy ő hagyott el minket. Teljesen mindegy, hogy váratlanul ér bennünket vagy a szívünk mélyén tudtuk, hogy ez lesz, a szakítás mindig fájdalmas, nem véletlenül hasonlítják sokszor a gyász folyamatához.

A szakítással meghal bennünk valami. Hetek, hónapok, vagy akár hosszú évek kellenek, mire az ember feldolgozza az akkor még feldolgozhatatlannak tűnő veszteséget. Szokták mondani: tereld el a figyelmed. Ebben pedig tökéletes társ lehet a legjobb barátnőd. Mindenképpen mozdulj ki, nincs értelme egyedül otthon keseregni. Menjetek el kávézni, sétáljatok egy nagyot a városban, készítsetek néhány barátnős fényképet, vagy menjetek el egy klassz kis wellness hétégére, tökéletes felfrissülést adhat mind testileg, mind lelkileg ilyenkor egy szauna vagy egy kis pezsgőzés a jakuzziban.

Épp úgy, ahogy Dia és Bea tette. A lányok az RTL Klub-on múlt vasárnap koradélután az ÉV HOTELE Közönségszavazás című műsorának főszereplői voltak. Dia és Bea egy éve találkoztak, azóta sok időt töltöttek együtt, és habár barátságuk még gyerekcipőben jár, úgy érzik fontosak egymás számára, ezt a műsorban is láthattuk. Ha kíváncsi vagy, hogy egy barátnő, hogyan segíthet a szakítás feldolgozásában, akkor nézd vissza a műsort az RTL Most-on.

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!


Ha visszanézted az adást, és eldöntötted melyik szálloda tetszik jobban, akkor szavazz a www.facebook.com/azevhotele oldalunkon vasárnap délig. Miért? Mert a szavazók közül kerül ki az a két nyertes, aki eltölthet majd egy hétvégét a számára jobban tetsző szállodában. A két alföldi hotel, amelyek közül most választhatsz:

Malom Hotel****
A szálloda Debrecen frekventált részén a belvárosban található. Egy igazi kis gyöngyszem a hotelek sorában, hiszen épületében korábban egy gőzmalom működött. Az épületben egyszerre van jelen a malom eredeti funkcióit idéző dekoráció- a faszerkezet, az apró ablakok-, illetve a 21. századi modern desing. A hely a múlt és jelen tökéletes elegye. Az étteremben finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatunk mind a hazai mind a nemzetközi konyha palettájáról, vagy relaxálhatunk a családias hangulatú wellness részlegen, ahol szanua, dézsafürdő és pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére.

További információ >>> ITT


 

Grand Hotel Glorius****
A hotel a város központjában, a Hagymatikum gyógyfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. Az impozáns történelmi épület a ’20-as, ’30-as évek nagyvilági, modern luxusát idéző art deco stílusban született újjá az építészek és designerek munkája nyomán. A hotelben az ember otthonosan érzi magát, miközben a szálloda minden egyes szegletében áthatja a klasszikus elegancia. A négycsillagos hotelben masszázskezelések, különleges gasztronómia, kerékpárkölcsönzés, fitness terem, jacuzzi és szaunák biztosítják a még felhőtlenebb kikapcsolódásunkat.

További információ >>> ITT


 

Vasárnap 12:50-től folytatódik a hotelek tesztelése az RTL Klub-on

Vasárnap ismét az alföldi régióban utazik Pataki Zita műsorvezető és a három fős Hegedűs család. Gáborék előbb az Alföld legnagyobb fürdővárosában, Hajdúszoboszlón, a Hotel Aurumba*** vendégeskednek. A szálloda neve is összefüggésben áll a gyógyvízzel, hiszen az aurum aranyat jelent, pont így emlegették a megtalált gyógyvizet is. Hajdúszoboszlóról a család Kisújszállásra a családias hangulatú szállodába a Hotel Kumánia*** superiorba utazik. S, ha már a neveknél tartunk. Tudtátok, hogy a Kumánia Kunországot jelent? Hiszen Kisújszállás a Nagykunság szívében fekszik.
Móni, Gábor és Gabi egyébként a műsor lelkes nézői, állításuk szerint egy részt sem hagytak még ki. Alig várták a vasárnapot, hogy egy picit hátuk mögött hagyva az iskolát és a munkát kikapcsolódjanak, és ők is hoteltesztelőkké váljanak. Vajon sikerül nekik? Mennyire érzik majd jól magukat? Mindez kiderül vasárnap 12:50-kor az RTL Klubbon.


 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!


A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.