Oroszlán vagy? - Ragyogás, életöröm, optimizmus és vidámság vár Rád!

A Nap belépett az Oroszlán jegyébe. Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed az Oroszlán jegyében áll!

Eljött az Oroszlánok ideje, nem csak a Nap ragyog az Oroszlán jegyében, hanem szülötteire is igazi ragyogás vár! Az eddigi álmokat, korábbi reményeket felválthatja a kézzelfogható boldogság!

De nézzük meg, milyen is egy igazi oroszlán:
 

Az Oroszlán jegyű ember midig nemes érzelmű, kitartó, nagylelkű, igazságos, őszinte, elszánt, előzékeny, bátor, gyors, energikus, heves temperamentumú, befolyásolható, öntudatos, és sajnos hiú. Emiatt dicsérni, dicsérni és csak dicsérni kell Őt, amit hatványozottan hálál majd meg. Szeret élni és nem mellékes, hogy tud is. Még jobb, ha ezt a környezete el is ismeri. Egyik legbarátságosabb és legszenvedélyesebb jegy a 12 asztrológiai jegy közül. Nagyvonalú az anyagiakban, és neki mindig is lesz miből adakoznia. Ha ad szívesen ad, ha kér, akkor ott ellenvetésnek sosincs helye. Ha úgy adódik, hogy kérését figyelmen kívül hagyják, és nem kap, akkor visszavonul és egy életre megjegyzi. A hazugsággal, kicsinyességgel, körülményességgel, rosszindulattal nem tud mit kezdeni. Óriási energiája van, olyan nincs, hogy ne csináljon semmit, és amit csinál abban Ő a király. Meggyőződései mellett szenvedélyesen lép fel. Bizakodva lendül előre, és máris a bíztató jövő víziójában él és idő kérdése, mikor éri el álmait.

Milyen égi események történnek az Oroszlán tranzit alatt?

A legfontosabb talán, a július 27-i jelenség, mely a XXI. század leghosszabb, teljes holdfogyatkozása. Teljes holdfogyatkozás során a Hold egészen a Föld árnyékába kerül, de mégsem lesz korom sötét, hanem a korong fénye vöröses színben pompázik majd, amit ha az időjárás is enged majd, jól lehet láthatni szabad szemmel.

Augusztus 20-ig az Oroszlán jegyében hátráló mozgást végző Merkúr több bolygóval is fényszöget képez, ami előnyös olyan tevékenységek végzésére, melyek gondolkodást, kitartást és nagy koncentrációt igényelnek. Ez az időszak kedvező a mély, lelki és őszinte beszélgetéseknek is. Különösen előnyös ez az állás az Ikrek, Oroszlánok és a Nyilas érintettségűeknek.

Most élvezzük ki az Oroszlánban tranzitálló Nap és Merkúr együttes pozitív hatását, mert egy jó időszak köszönt most be mindenkinek, de tüzes jegyűeknek, főleg az Oroszlánoknak és a Nyilasoknak leginkább.

Végül egy Oroszlánra jellemző tulajdonságról, a vidámságról, és a boldogságról, szóljon egy idézet:

"A vidámság nem más, mint lét-érzés. Bármikor ráhangolódhatsz. Nyomd hát meg a "vidámság" gombot, és tartsd lenyomva, bármi is történjen körülötted!"

Rhonda Byrne