Pintér Béláékkal koncertezik a Müller Péter Sziámi AndFriends

Különleges koncertre készül a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar. Az idén megjelent NEVESS MAGADRA! című albumot a Katona József Színházban mutatták be, ezután sokállomásos turnéra indultak, és számos klubkoncert és a valamennyi fontos nyári fesztiválon való fellépés után, a lemezbemutató körút záróakkordjaként szeptember 28-ára a Madách Színházba kaptak meghívást.

 

Egyszeri és egyedi estét ígér a zenekar. A Pintér Társulat darabjaiban is elhangzanak Müller Péter Sziámi dalai, és a színészek is fel-feltűnnek az AndFriends koncertjein. A Jászai-díjas Stefanovics Angéla (Liliom, Emese), Thuróczy Szabolcs (Magyar Filmdíj, Los Angeles-i Fesztivál legjobb férfiszínész díja - Aranyélet, Társasjáték, Tiszta szívvel, Sorstalanság), és az ország talán legizgalmasabb, emblematikus színházcsinálója, Pintér Béla (Jászai-díj, Színikritikusok Díja) ezúttal Másik Jánossal és az Ausztráliából hazalátogató Kiss Llászlóval (URH, Európa Kiadó, Sziámi) együtt lépnek színpadra, és adnak elő a nagy artrock-alter (Száz bolha, Előrelátó Csecsemő, Mi már leszoktunk róla) slágerekből és az új lemez dalaiból. Természetesen az ugyancsak Pintér-színész Roszik Hella is énekel és hegedül majd, hiszen ő időközben állandó taggá vált az AndFriends-ben.
 


Müller Péter Sziámi
gyakorlatilag hazatér a Madách-ba, ahol felnőtt, és ahol édesapjával közösen írt darabjait (Mária Evangéliuma, Isten pénze, Beszterce ostroma) százezrek látták. Ugyanitt mutatták be a Sziámi zenekarral nagy sikert aratott, Mr. Pornowsky előkerül című zenés játékát, sőt, színészként is itt debütált, amikor Szerednyei Béla helyett be kellett ugrania Heródes rapper-szerepébe...

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1037685616389059/

Jegyelővétel: https://madach.jegy.hu/program/muller-peter-szami-andfriends-pinter-bela-tarsulat-93923/454120