A sikeres karrier tíz titka …

Van egy álmod és azt meg is szeretnéd valósítani? Egyre feljebb törekszel azon a képzeletbeli ranglétrán? Tisztában vagy a képességeiddel? Tisztában vagy önmagaddal? Akkor íme, még hozzáteszek 10 titkot, mi kell feltétlenül a sikeres karrierhez. +Egy meg a ráadás...

1. Ne add fel az álmaid soha!


Ha senki se hisz benned, csak te magad, akkor se add fel, mert csakis úgy érheted el a célod, ha hiszel és bízol önmagadban. 


2. Maradj a realitásnál!


Ne vágyj olyan karrierre, ami képtelenség, pl. ne akarj űrhajós lenni, vagy olyan, amihez nincs ambíciód!


3. Dolgozz meg a sikerért!


Ha azt szeretnéd, hogy tiszteljenek, becsüljenek, felnézzenek rád, akkor azért keményen meg kell dolgozni. Már a karriered elején meg kell mutatnod, hogy mire vagy képes! Persze nem kell azért a főnök papucsát nyalogatni, de nem árt, ha a karriered elején megfogadod a főnököd tanácsait, elfogadod a segítségét és tanulsz tőle!


4. Tanulni, tanulni, tanulni!


Ez egy nagyon régi és bölcs mondás, amely még ma is ugyanúgy igaz. A siker titka a tanulás és a tapasztalatszerzés! Az üzleti világban (is) csak így lehet boldogulni!
5.Kitartás!


Ha nem vagy elég kitartó, akkor sikeres karriered soha nem lesz, sajnos ez egy szomorú tény, de igaz!6. Marketing!


Ha saját vállalkozást szeretnél létrehozni, akkor reklámozd magad! Ne sajnáld a pénzt a reklámra, anélkül nincs siker.7. Csináld nagyban!


Mármint az üzleti vállalkozásod. Csak így érdemes. Merj nagyot álmodni – sose becsüld alá magad!8. Hidd el, hogy meg tudod csinálni!


Mert, ha te magad is kételkedsz a sikerben, akkor ki hiszi el?9. Hidd el, hogy gazdag leszel!


Ez a siker alapkövei közé tartózik. Ha eleve így állsz hozzá, akkor ezt fogod megteremteni és nem a kudarcot!

10. Legyen célod! 


Tudd, mit akarsz valójában és első lépésként teremtsd meg a megvalósításhoz szükséges tőkét.

 

+1. Légy alázatos,


mindig lesznek, akiktől tanulhatsz! Alakíts ki jó kapcsolatokat, sose tudhatod, hogy az álmaid megvalósításában kire milyen szereposztás jut!