Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Skorpió jegyében áll!

A Nap a Skorpió jegyébe lépett, előfordulhat, hogy a következő hetekben intenzívebben éled majd meg érzelmeidet, felfokozott hangulat lesz jellemző november első felében. Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, most megtudhatod.

A Skorpiók számára a Nap jegyváltása egy igazi örömhír, ami valódi fellendülést hoz, mert elkezdi osztogatni ajándékait, elég bőkezűen teszi mindezt, köszönhető ez a még Skorpióban tranzitálló Jupiternek, hiszen nemcsak a Nap, hanem a Jupiter is skorpióban áll még. Igaz nem sokáig lesz ez így, hiszen a Jupiter hamarosan hazatér. Addig, ameddig a Jupiter a Skorpióban tranzitál, addig még inkább felerősíti az erős érzelmeket, lelkesedést és optimizmust hoz majd leginkább a Skorpióknak. Emellett előhozza a rejtett ügyeket is, - már ha még nem kerültek volna felszínre az elmúlt 1 év alatt-, minden, amit eddig a szőnyeg alá söpörtél, a következő pár hétben foglalkoznod kell vele.

Az idei év legjelentősebb bolygómozgása lesz a Skorpió havában, amire valószínű, hogy sok Nyilas és Ikrek jegyű várt már nagyon, de a jóra mindig várni kell. Nemsokára kárpótlásban részesülhetnek a szaturnuszi kemény leckék és hosszú időszak után a Nyilas szülöttek, hiszen november 9-től az egyik Sorsbolygónk, a Jupiter belép a Nyilas jegyébe, mely a gyermekeinek biztos, hogy új életszakaszt hoz, de az Ikrek jegyben szülöttek is érezni fogják áldásos hatását. Gyarapodás, túlzások, a bőség ideje jön el számukra, fókuszba kerülnek a jövővel és a hittel kapcsolatos kérdések is.

Mindezekhez segíteni fog az október 30-i tízmilliószoros nap, amikor is minden gondolatod tízmilliószoros erővel hat. Ajánlatos pozitív gondolatokra koncentrálnod, illetve jót kívánni magadnak és szeretteidnek is. Ezen a napokon ahogy csak tudod, kerüld el a negatív gondolatokat, a rossz érzéseket és a visszahúzó embereket. Mind testileg, mind lelkileg tisztítsd meg magad, és készülj fel azokra a céljaidra, melyeket el akarsz érni a jövőben.

Ha valamilyen téren még nem vagy elégedett, nem érzed magad eléggé sikeresnek, akkor az idei év utolsó karmikus napja, október 30-a egy kiváló alkalom arra, hogy fejben új életet tervezz meg magadnak. Ismered a mondást, minden fejben dől el!