MIAU! Bemutatjuk a magyar Facebook legmenőbb macskáit 1.

Elolvadsz, ha végignézed! Beszólogatnak, elmélkednek, cukiskodnak, parancsolnak, és szolgáikon túl a közösségi portál népe is imádja őket. A legjobb magyar macskaoldalak közül most 10-et választottunk ki. (Folyt. köv.!)

Erzsi for President 
Erzsébet Fenevadova, elnökasszony, stílusikon, coach és természetgyógyász, a ciculin feltalálója. Nem mintha őt még külön be kellene mutatni... :-)
Puszi, HarmoNet!
 

Kassák Jolán macskalány 
"Soha nem akartunk macskát. Akartunk viszont kertet, és a kert cicáért kiáltott. Aztán mi is. Úgy voltunk vele, hogy egy kiscicát úgyis csak megszeretni lehet. Legyen Kassák a neve - mondta Béla -, hiszen mi/ki más lehetne egy hozzánk kerülő macska, mint Kassák reinkarnációja. Elkezdtük hát keresni Kassákot. És megtaláltuk egymást. Aztán kiderült, hogy Kassák lány, neve attól kezdve Kassák Jolán."Picúrfi és Somi 
Picúrfi oldala volt eredetileg, aztán kapott egy tesót. Vajon hogy viseli?

Alfimacsek 
"2009. május 27-én születtem, legalábbis a Szőri szerint, szerintem kurvára nem, de ő erősködik, meg egyébként is kaptam ajándékot születésnapomra, úgyhogy inkább elhiszem. A többi meg már történelem, vagy benne van a Vérmacskában."Just Lajos things
 
Lajos egy közönséges házimacska, aki lenéz mindenkit. Igen, téged is.


 
Gengszter és Mimike
Gengszter és Mimike komisz mindennapjai. A kép magáért beszél.


Kifli Cica  
Foglalkozását tekintve gróf úr és főállású "Kandúr Bandi".


 
Mime  
Aki egy képzőművésszel él együtt, maga is könnyedén alkotóvá válhat.
 

Macskaparás
  
"Én, Őfelségem, I. Milán naplója", szóval csak szerényen, mint egy rendes uralkodó!


Őt pedig direkt hagytuk most a végére, mert ugye viccet se kezdünk rögtön a poénnal. Még meg se nyitottuk az oldalát, már röhögtünk... és az a bajusz! Ismerjétek meg Basszameget!
Basszameg the Cat
 
 

 
 Ismersz még vagány cicacelebeket? Írd meg kommentben Facebook oldalunkon!