Mit jósolnak 2019-re a csillagok?

Új szerelmet? Pénzügyi sikereket? Mint minden évnek, 2019-nek is lesz uralkodó bolygója, mégpedig a Merkúr, ami a kapcsolatokra, a kommunikációra és a gondolkodásra helyezi a fókuszt. A 2019-es év tulajdonképpen a legjobbat hozhatja ki kapcsolatainkból. Használjuk ki a jövő évben is a bolygók adta lehetőségeket, és szárnyalni fogunk!

Bízzunk magunkban és még tudatosabban éljük az életünket itt és most! Nincsen múlt, nincsen jövő, csak a jelen van, legyünk résen! Ez azért is nagyon fontos, mert a Merkúr felelős a gondolkodásunkért, így a 2019-i évnek akkor lehetünk a győztesei, ha lesz bátorságunk elengedni azokat a gondolati szálakat, melyek a múltban tartanak minket és azokat, melyek nem a fejlődésünket szolgálják. Ha mindent megtettünk a fejlődésünkért, a jutalmunk garantált.

Kos:

A legjobb év adódik, hogy képviselhesd magad minden téren. Kommunikációs képességed mindig is erősséged volt, 2019-ben ez a készséged még inkább megnyilvánul.

Bika:
A Merkúr számtalan zseniális ötlettel ajándékoz majd meg. Ez vagy új munkát hoz, vagy előléptetést, amire már olyan régen vágytál.

Ikrek:
2019 az Ikreknek az újdonságok éve, ahol az innovációé a főszerep, új tervekkel rukkolhatsz majd elő, hiszen a Merkúr a Te uralkodó bolygód. Átlagon felüli évre számíthatsz!

Rák:
A Merkúr 2019-ben sok külföldi utazással ajándékozhat meg, ami jó hatással lesz majd gondolkodásodra, világnézetedre.

Oroszlán:
A szerencse éve köszönt ismét Rád, mint eddig minden! Párkapcsolatodban sok szenvedély várható, ha pedig még nem találtad meg álmaid társát, most minden esélyed meglesz rá, hogy búcsút inthess magányos korszakodnak.

Szűz:
Bár alapvetően a biztonság megteremtésére törekszel, főleg az anyagiak terén, jobban teszed, ha nagyot álmodsz a jövődre vonatkozóan, hisz egzisztenciális helyzeted jövőre még jobban alakulhat. Pánikra pedig semmi okod nem lesz 2019-ben, semmilyen területen, hisz a Merkúr a Te uralkodó bolygód is, segíteni fog Téged!
 

Mérleg:
Az előző évhez képest 2019 egy kifejezetten eseménydús év lesz a Mérlegek számára. Kiemelkedően fogsz teljesíteni a munkahelyeden.

Skorpió:
2019-ben az élet bármely területén hozhat újításokat a Merkúr számodra, kapcsolat, kommunikáció terén a legvalószínűbb.

Nyilas:
A következő évben a Nyilas jegyében tranzitáló Jupiter lehozza a csillagokat is Neked, de csak ha nem törtél meg a küzdelmekben, hanem, hitedet erősítetted. Javaslom, a legnagyobb lelkesedéssel és optimizmussal lépd át az Óév küszöbét, eseménydús év vár Rád, jön amire vártál, csak hidd el!

Bak:
A Merkúr 2019-ben rengeteg munkával fog ellátni majd, amitől Te kifejezetten jól fogod magad érezni, ugyanis munkádért bőséges jutalomra számíthatsz.

Vízöntő:
2019. évedet továbbra is a következő alapgondolat vezérli majd: „Szabadság, Egyenlőség, Testvériség”. Sikeres évre számíthatsz minden területen, főleg a kapcsolatépítés terén és az utazásokat illetően.

Halak:
A 2019-es esztendő egy pozitív, mozgalmas időszak lesz a Halak jegyben szülöttek számára, ez leginkább a család terén lesz majd érzékelhető.

[kapcsolodo_cikkek]