21 vadonatúj és garantáltan működő szilveszteri babona, hogy boldog éved legyen

21 szilveszteri babona 2021-re XXI. századi embereknek, amelyeket ha betartasz, nagyszerű év vár rád. Hogy miért? Mert a régi gyökerű babonákat újragondolva minőségi energiákat vihetsz az életedbe - tarts velünk!

 A feng shui szerint, ha 99 dolgot megváltoztatsz az életedben, akkor minden megváltozik.
Én most csak 21 vadonatúj babonát írtam össze neked, hogy egy modern világban is jobbá tedd a dolgokat egy kis babonával, na meg persze mindazzal amit azek a dolgok hoznak az életedbe. 

Ha legalább a felét kipróbálod és jobb lesz az életed, ne felejtsd el jövőre a többit is betenni a Szilveszteri listádba! 
 1. Tedd tisztába a Facebook ismerősied listáját. Pucold ki azokat a személyeket, akiktől csak rosszat kapsz, akik beszólnak, ártanak. Egyszerűen tiltsd őket és kész. 
   
 2. Tisztítsd meg az e-mail fiókod. Minden levelet, amire nem válaszoltál, vagy válaszolj meg, vagy törölj ki. A levélszemét fiókból is törölj minden levelet, ne vigyél át semmit az új esztendőnbe, ami szemét volna - tudod, a régi babonák közt is van ilyen, hogy ne vidd ki a szerencsét a házból a szeméttel, ezért ürítsd ki még idejében a kukát - nincs ez máshogy az elektronikus levélszeméttel sem. 
   
 3. Ha van, akinek meg kéne bocsátanod, mert haragot cipelsz a szívedben, akkor hajrá - soha nincs jobb ennél a napnál. Mi lenne, ha írnál  neki, vagy felhívnád, és azt mondanád neki: Mi lenne, ha nem cipelnénk át ezt a hülyeséget 2019-re, gyere és beszéljük meg! Meg fogsz lepődni, hogy kisimulnak a dolgok... 
   
 4. Tankold tele a kocsidat, ha van. Indulj neki teli tankkal az Újesztendőnek! (és ha nem vettél még pályamatricát, hát ne felejtsd el!) 
   
 5. Töltsd fel minden kütyüd akksiját, hogy teli energiával vágj neki az új évnek! 
   
 6. Mondj köszönetet legalább 21 embernek ezért az évért, de nem valami bemásolt vacak képpel, hanem természetes és őszinte szavakkal. telefon, chat, bármi jöhet :) - te döntesz! Az őszinteség a lényeg, és hogy lezárd a múltadat. 
   
 7. Van akivel úgy szakítottál, hogy nem beszéltétek meg? Nosza, itt az idő, hogy elmondd neki: közted és köztem mindennek vége! Talán furán hangzik, dez az 5 szó varázslatos eredményt hoz! Próbáld csak ki! 
   
 8. Meghalt idén valaki akit szerettél? Esetleg többen is? Gyújts meg egy gyertyát érte, és mondd el a gyertya lángjának, hogy örökké benne fog élni a szívedben az emlékük, nem haltak meg, míg emlékszel rájuk! 
   
 9. Kaptál idén valamilyen rossz hírt az egészségedről? Esetleg rossz leletet, eredményt? Akkor most mágikusan hagyd ebben az évben a bajt - képzeld magad elé a betegséget, a beteg szervet, vagy a betegséget magát és képletesen dobd a múlt feneketlen kótjába! Ha akarod le is rajzolhatod egy papírra, nem baj, ha nem szép, sőt ... (egy betegségnek nem kell szépnek lennie!) - és a rajzot is megsemmisítheted. A rossz maradjon a régmúltban - a jó haladjon tovább veled! 
   
 10. Mindenképp adj pénzt egy koldusnak, vagy valakinek aki rászorul. Ne zavarja meg az apró csörgése a szentség csendjét - papírpénzt adj, tehetséged szerint! 
   
 11. Mosolyogj mindenkire, aki az ünnepek alatt is dolgozik - ez nem csak a szerencsédnek tesz jót, de a közérzetednek is! 
   
 12. Vegyél fel egy piros alsóneműt. Sosem lehet tudni, hogy ez a babona vajon beválik-e, de egy tüzes éjszaka kinézhet ... - és azt az ember nem hagyja ki, ugye? IDE kattintva találod, mit mond a piros bugyikról a szakértő >> 
   
 13. Kend be a bőröd tápláló krémekkel, pakolásokkal, hogy az arcod, kezed, tested, sőt a hajad is "jóllakottan" kezdje az évet! 
   
 14. Ne rúgj be - ez nem csak most, de általában mindig jó babona. Tudd ki vagy, tudd hol vagy és tudd, hogy miért csinálod a dolgokat. 
   
 15. Szilveszter éjjelén egyél legalább 7 dolgot, amivel a következő évedben jól szeretnél lakni. Nem nem csak a kaviárra a lazacra meg effélékre gondolok, hanem azokra a kajákra, amelyek tényleg jót tesznek neked. Semmi süti, semmi nasi, csak azok a dolgok, amikből bőségben szeretnél az új esztendőben. Ja, hogy ez egy egészséges szilveszteri menü? Nos igen :) - ideje változtatni a dolgokon az egészségünk érdekében. 
   
 16. Ölelés éjfélkor. Minél több embert megölelsz, annál nagyobb lesz a boldogságod ebben az esztendőben, szóval ne fukarkodj: FREE HUG - mindenkinek! 
   
 17. Éjfélkor el ne felejts húzni egy jóskártyát az esztendőre, ami meghatározza az évedet! Ha nincs épp kártya nálad, akkor nyiss fel egy könyvet és keresd meg a 42. oldalt (az élet értelme, vagy mi) és olvasd el, mi áll ott. Hátha kapsz valami jó kis iránymutatást. 
   
 18. Bár ez régi babona, de ma is megállja a helyét, szóval éjfél előtt menj és mosd ki a szádat friss hideg vízzel, hogy minden rossz mondatot, ártó szót, káromkodást, vagy ami elhagyta a szádat, kimoss belőle. Ha úgy érzed, hogy ebben az évben sok káros dolgot mondtál, akkor ismételd meg hétszer. 
   
 19. Onnan tudod, hogy jól döntöttél, jól szelektáltál, jól választottál, hogy mikor mindezt megteszed, megkönnyebbülsz! 
   
 20. Nézz körbe a házban, lakásban, és a tavalyi naptárakat cseréld le! A naptár a jelenben levés jelképe! Sokan felrakják a falinaptárt més május van náluk egész évben, mert elfelejtenek lapozni, vagy valahol öreg naptárakat őriznek. Ne tartogasd a múltat! Dobd ki a régi naptárt, ha a képpel barkácsolnál, akkor azt tedd el legfeljebb. 
   
 21. Ne legyél erőszakosan pozitív! Bátran írd össze azokat a dolgokat amik rosszak voltak és ezt egy mágikus tisztítótűzzel semmisítsd meg, szimbolizálva azt, hogy a rossz az óévben marad. Szabad szomorúnak lenni, ha az érzéseid olyanok. 
Remélem, a XXI. századi babonákat is szeretni fogod :) - ha van kedved találj ki saját szokásokat, ezt a cikket pedig oszd meg valakivel, akit szeretsz!