Szerelmi mágia; szerelmi kötés? Átok angyalbőrben!

A szerelmi kötés, a szerelmi mágia a rontás egyik formája. Átok a javából, még ha elsőre úgy is tűnik, mintha szuper eredménnyel kecsegtetne: Visszatérő szerelem, elhidegült kedves visszatérése, vagy a hűtlenség vége. Ezzel együtt mégis van, aki ilyet akar - pedig valószínűleg sosem volt még jó vége. Mármint hosszú távon!

Minden nap többen írnak, hogy végzek-e szerelmi kötést. A beavatkozó mágiát nem helyeslem. Nem végzünk ilyet! A beavatkozó mágia mindig valamilyen kötést hoz létre, és éppen az volna a cél, hogy a kötésektől megszabaduljunk! Nem?
 
És minden nap írnak olyanok is, akik valahol valakinél (maguk odahaza, vagy valami jósnál/látónál, akárkinél) végeztettek szerelmi kötést, aztán most ott a másik, akitől meg se lehet szabadulni, vagy ami még rosszabb - a kötés úgy sikerült, hogy a megrendelő kötődik, a másik meg éli világát. A kötődés attól még erősen ott van.
 

Pocsék érzés, ha megcsalnak! 

 
Az a helyzet, hogy megcsalva lenni pocsék. Nagyon. Iszonyú látni, hogy akit szeretsz, valaki más karjában van és BOLDOG, miközben te a vasat is megharapnád a fájdalomtól és a dühtől, dúl benned a csalódottság. Ezek az érzések szélsőségesek ÉS normálisak. Egy ember amikor megcsaláják, így érez. És ilyenkor mindenféle marhaságot művel. Csapkod, kifordul magából, gyanakszik, aztán idővel megbánja. Ahogy a szerelmi kötést is - mert szinte kizárólag ebben a pocsék lelkiállapotban kér szerelmi kötést az ember.
 

Csak az vállal szerelmi kötést, aki ártani akar neked - Gondolkodj! 

 


Ezért aki nem kókler dilettáns, vagy nem rosszakaród, az nem végez ebben az állapotban (sem) szerelmi mágiát. Nem azért, mintha ez nem működne, mert működik. Hanem azért mert nem etikus egy lelkileg kiszolgáltatott és rossz állapotban lévő emberrel szemben, illetve nem etikus azzal a másikkal sem, aki éppen nem kér szerelmi bánatban szenvedő exéből. Mondjuk mert éppen a sebeit nyalogatja, vagy mert épp boldog valaki mással. 
 
Vannak emberi érzések, amiket egyszerűen meg kell élni, át kell fájni, le kell vonni a tanulságait és tovább kell menni végül. A szerelmi csalódás is ilyen. A csalódott embert meg kell hallgatni, meg kell érteni és engedni kell, hogy átélje amiben van.
 
Ha van rajtad ilyen balul sikerült szerelmi kötés, akkor én tudok neked segíteni. Nem! Nem avatkozom be - mindent te fogsz csinálni. A rontáslevétel mágiát úgy állítottam össze, hogy külső beavatkozás nélkül el tudd végezni.
 
Kattints ide, és kérd a rontáslevétel mágiát, hogy szabadabb és boldogabb életet élhess>>