Kínai horoszkóp a Disznó évére - Kígyó, Ló, Kecske jegyűeknek

2019. február 4-én, hajnalban kezdődik a Disznó éve a kínai asztrológia szerint. Lássuk, mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire! Ebben a részben: Kígyó, Ló, Kecske.

KÍGYÓ 2019

Kígyó év szülöttje (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

A Disznó évében te számíthatsz a legintenzívebb eseményekre, így bármi következik is, unatkozni biztosan nem fogsz. A hatások leginkább a külső környezetedben és kapcsolatrendszeredben fognak megmutatkozni, de nem kell megijedni, ezek többségében új célok és lehetőségek lesznek. A cél az, hogy a meglévő állapot változzon, legyen vége a stagnálásnak, jöjjenek az új impulzusok. Ha már most vannak terveid, például szeretnél többet utazni, költözni, felfedezni a világot, úgy erre kifejezetten sok alkalom adódik. Sőt igencsak javasolt, hogy mozdulj ki a komfortzónádból, nyiss a világra, mert a így tudsz találkozni azokkal az emberekkel és helyzetekkel, melyek nagyot lendítenek az életeden.

Kígyó hónap szülöttje


Érdekes évnek nézel elébe, főként a munkádban és személyes kapcsolataidban lehet nagyobb mozgolódás. Amennyiben már érlelődik egy ideje, hogy kellene valamit változtatni, arra idén lehetőséged is lesz. Eljöhet az ideje a munkahely váltásnak, feladatok, illetve a kollégák és munkahelyi környezet változásának. Ezeket többségében te kezdeményezed, de ha nem vagy annyira nyitott, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a környezeted bolydul fel. Számíthatsz kisebb-nagyobb konfliktusokra is, melyek hirtelen támadnak fel és ahogy jöttek, úgy el is múlnak. A hatásuk viszont kiszámíthatatlan, főként ha túlságosan komolyan veszed őket. Próbálj meg idén a saját feladataidra, munkádra összpontosítani, ne engedd magad bevonni mások problémájába és te se avatkozz bele másokéba kéretlenül, így csökkenheted az esetleges feszültség kialakulását.

Ha a karrieredre, kollégáidra és szeretteidre figyelsz, sok minőségi időt töltesz velük, ugyanakkor bezárod a füled a sopánkodásra, jóval nagyobb elégedettség érzeted lesz az év folyamán. Esélyes, hogy 2019-ben nagyobb igényed lesz tudásod gyarapítására, és ehhez meg is fogod találni a megfelelő oktatási formát vagy tanítót.

Kígyó nap szülöttje

A legintenzívebb évnek nézel elébe, szinte biztos, hogy változások lesznek a párkapcsolatodban és/vagy az otthonod területén. Ha van társad és jól működtök együtt, úgy erre inkább az otthon vonatkozásában számíthat. Ez lehet költözés, adás-vétel, átalakítás, stb. Ugyanakkor még a jó kapcsolatot is próbára tudja tenni a Disznó év energiája, hamar kialakulhatnak parázs viták. A már kihunyóban lévő szerelemnek nem tesz túl jót ez az év, ha komolyak az ellentétek, elég nagy az esélye, hogy szétfeszítik a kapcsolatot. Ugyanakkor, ha szingli vagy, akkor utazások, sport, kirándulások révén találkozhatsz a nagy Ő-vel! 


LÓ 2019 

Ló év szülöttje (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Folytatódik a Ló jegyűek sikerszériája, idén is sok szerencsés helyzetre számíthatsz. Minden problémád könnyen és váratlanul oldódik meg, még mielőtt túl bonyolulttá válna. Idén akkor tudsz igazán eredményes lenni, ha nem húzod meg magad, hanem megmutatod a világnak, hogy ki vagy és milyen területeken tudsz igazán hatékony lenni. Van benned erő és lendület, ezt biztosan te is érzed, most pedig vállald fel és mutasd meg a környezetednek is. Menj, utazz, köss új kapcsolatokat, vállalj nagyobb felelősséget. Ne aggasszon, ha irigy emberek mutogatnak rád, az csak azért lesz, mert a sikeres emberré váltál.

Ló hónap szülöttje

Kifejezetten fényes kilátások várnak rád 2019-ben, főként a munkád vonatkozásában, ami nem azt jelenti, hogy semmi gondod nem lesz, hanem azt, hogy mindegyiket meg tudod oldani, és minél ügyesebben irányítod a dolgaid, a beosztottaid, az üzleted, az hatványozottan térül majd meg mind elismerésben, mind pedig anyagiakban. Ez viszont azzal is jár, hogy a kezedbe kell venned az irányítást. Még ha szimpla alkalmazott vagy, akkor is lesz az életednek, munkádnak olyan területei, amelyekben magadhoz képest kiemelkedőt tudsz nyújtani, csak kezdeményezőnek és irányítónak kell lenned. Ha elégedetlen vagy a jelenlegi munkáddal, akkor most inkább a körülmények, kapcsolatok javítására fókuszálj, mert nem feltétlenül a váltás lesz a megoldás.

Ha minden rendben a munkahelyeddel, akkor viszont pörgesd fel, vállalj be nagyobb felelősséget, feladatokat és az elismerést is megkapod a jól elvégzett munka után. Ja, arra ne számíts, hogy ennek mindenki egyöntetűen örülni fog, biztosan lesznek kritikusaid, de ne törődj velük, mert az ilyen emberek csak azt veszik észre, aki már kiemelkedett a szürke zónából, és elindult a siker útján.

Ló nap szülöttje

Párkapcsolat szempontjából meglehetősen hektikus időszaknak nézel elébe, sokszor lehet fent és lent érzés a szerelmi életedben. Most nem olyan erősen kötnek a külső energiák, így könnyebben felbukkanhat az ellentét köztetek, még jól működő kapcsolat esetén is. Előbb gondolkodj, mielőtt reagálnál egy-egy vitás helyzetben, de ne aggódj, az idén nem várható olyan dráma, ami igazán kettőtök közé tudna állni. A legtöbb konfliktust meg tudjátok majd beszélni, maximum lesz egy kis ajtócsapkodás előtte.

Ugyanakkor, ha igazán figyeltek egymásra, akkor a Disznó év energiájának csak pozitív oldalát érzitek majd, ami összeköt és tovább erősíti az egységeteket. Esélyes, hogy az otthonodban is lesz némi változás, ha szeretnél venni vagy eladni, költözni, arra is ideális ez az év, de vigyázz, mert rendkívül gyorsan változnak a körülmények, és valójában te magad is hamar meggondolhatod magad. Amennyiben nincs párkapcsolatod, úgy váratlanul felbukkanhat valaki érdekes, de elég nagy esélye van, hogy ahogy jön, úgy megy is az életedből.

KECSKE

Kecske év szülöttje (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

A tavalyi év hozhatott számodra igazán érdekes helyzeteket, eseményeket, melyek alaposan felkavarták az állóvizet. Van akinek rendkívül eredményes, változásokban gazdag időszak volt, mások pedig megjárták a nehézségek mélységeit. A Disznó éve inkább a pihenésnek és elcsendesedésnek kedvez. Bár látszólag aktív leszel, a külvilág úgy ítéli meg, hogy teszed a dolgod, mint mindig, de fejben mégis kizárod a külső ingereket. Nem kizárt, hogy fura fazonokat hoz az utadba az élet, avagy te leszel kicsit elvarázsoltabb a környezeted megítélése szerint.

Kecske hónap szülöttje

A Kecske jegy meglehetősen spirituális és szellemi beállítottságú személyt mutat, aki általában vonzódik a kreativitás valamely területéhez is., sőt, sok Kecske jegy szülöttjének a munkája is ehhez kapcsolódik. A Disznó éve igazán nagy lehetőségeket tartogat, most megmutathatod mire vagy képes, miben vagy tehetséges. Leginkább a fantáziádat tudja megmozgatni az év energiája. Hihetetlenül jó ötleteid és meglátásaid lesznek, melyek nagyot tudnak lendíteni munkádon, üzleteden. Akkor is, ha nem foglalkozol semmilyen művészi dologgal, a szépérzéked megnyilvánul feladataid során. Fontos lesz, hogy ne egy összedobott valamit adj ki a kezedből. Nagyobb hangsúlyt fogsz helyezni a megjelenésre, akár magadat, akár munkádat illetően. Ha kreatív területen dolgozol, akkor itt az idő, hogy kiteljesedj benne, és a külvilág is megismerje munkásságodat.

Kecske nap szülöttje

Amennyiben voltak feszültségek 2018-ban a párkapcsolatodban, úgy kissé fellélegezhetsz, mert elvonulnak a viharfelhők. Lehet, kell majd egy kis idő, míg a fejben helyre teszed a dolgokat, és talán még érzékenységed is felfokozott lesz az évben, de ha alapvetően működőképes a kapcsolat köztetek, úgy most már egyértelműen javulást fogsz tapasztalni. Foglalkozz azzal, hogy feltöltődj mind lelkileg, mind szellemileg. Ehhez minden támogatás a rendelkezésedre fog állni, ami éppen az adott helyzetben segíteni tud, az meg is fog jelenni. Jó érzékkel tudod majd, ki miben tud támogatni, hogy a belső egyensúlyodat, egészségi állapotodat megfelelő szinten tud tartani. A halódó párkapcsolatnak nem tesz jót ez az év, hiszen az érzékenység benned és a párodban is fokozódik. Ha túlságosan sok lesz a konfliktus az év során, úgy előbb-utóbb eljuttok oda, hogy jobb egyedül, mint a másikkal. Amennyiben viszont nincs párkapcsolatod még, úgy neked is van esélyed, hogy találkozz valaki érdekes, kicsit talán bohókás, de mindenképp izgalmas emberrel, aki felpezsdíti életed.

INGYENES KALKULÁTOR


[kapcsolodo_cikkek]