Szuper új társasjátékok gyerekeknek

A Pagony új játékaiban a gyerekek kedvenc mesehőseivel sok-sok kalandba keveredhetünk. Minden dobozban olyan játék található, amely segít a gyerekek képességeinek fejlesztésében, és gyakran több, különféle játékot is kipróbálhatunk.


 
Iskolás vagyok!

A játék Vadadi Adrienn Leszel a padtársam? című könyve alapján, az olvasás, írás, matematika, környezetismeret, ének, rajz, testnevelés témakörein keresztül vezeti be a gyerekeket az iskola világába, olyan játékos feladatokkal, amelyek az elsős kerettantervnek megfelelően kerültek kialakításra. A társas fejleszti a gyerekek képességeit a térbeli tájékozódásban, a hangok elkülönítésében, a mennyiségek ismeretében, környezetünk jellemzőinek felismerésében, a kis- és nagymozgások koordinációjában, miközben arra is megtanítja őket, hogyan zajlik egy átlagos iskolai nap, és hogyan kell viselkedni a tanórán.

A játékosoknak egy tanító nénit/tanító bácsit kell választaniuk maguk közül, majd az ő segítségével zajlik a tanítás. A játék célja egyben a feszültségoldás is, ami az óvodáskorú gyerekekben gyakran felhalmozódik, mikor az iskola rájuk váró ismeretlen világáról hallanak. A már iskolába járók pedig a játékon keresztül elmesélhetik, értékelhetik, helyre tehetik magukban az iskolában átélteket.

A játék készítői külön figyelmet fordítottak arra, hogy kizárólag pozitív értékelésre kerüljön sor a játék során, ami által minden gyerek a legjobb lehet valamiben. 5-től 10 éves korig ajánljuk.

Ára: 5990 Ft.

Játszd újra, Kufli!I

Igazi retro játékgyűjtemény kedvenc karaktereinkkel színesítve. Felnőttként külön izgalmas gyerekeinkkel körülülni fiatalkorunk meghatározó társasjátékait, pláne, hogy ezúttal Fityirc, Pofánka, Titusz és a többiek segítségével csinálhatunk malmot, futhatunk körbe az elhagyatott réten vagy versenyezhetünk, hogy mi érjünk célba elsőként az akadályokkal tarkított játékpályán.

A Tengerre, Kuflik! egy klasszikus malomjáték kuflis bábukkal. A cél, hogy 3 bábuból álló, vonallal összekötött sort alkossunk. Ha sikerül ilyet létrehoznunk, levehetünk egyet az ellenfél kuflijai közül.

A Szerintem mindenki legyen kufli kedvenc klasszikus lépkedős társasjátékunk egyike, a Ki nevet a végén? szabályaira épül. Ebben a felturbózott változatban utunk során mindenféle rétlakóval futhatunk össze, akiknek a kívánságait teljesítenünk kell. Kis segítséggel akár 3, de 4 éves kortól már biztosan játszhatjuk a gyerekekkel!

A Futóverseny az elhagyatott réten már egy kis stratégiai tervezést is igényel, de még mindig könnyen lehet akár az 5 év körüliek kedvence is. Ebben a játékban a cél felé vezető utat gombóckövek állják el, melyek irányváltásra kényszerítenek minket, hacsak nem dobunk pontosan annyit, hogy a gombóckő tetejére érkezzünk.

Mind a négy tábla egy kisebbfajta böngésző is a gyerekeknek gyönyörű, részletesen kidolgozott rajzokkal. 4 éves kortól ajánljuk.

Ára: 4990 Ft.

[kapcsolodo_cikkek]