Heti tarot: A választás hete

Ma egy egyiptomi tarotkártyapaklit hívtam segítségül, hogy bepillanthassunk abba, mit tartogat számunkra az előttünk álló hét.Anyagi síkon jó kereskedelmi lehetőségek adódnak. (Erre utal a Kelyhek Királya.) A vállalkozások plusz bevételre számíthatnak. Érdemes elgondolkodni azon, van-e valamid, amit már régen el szeretnél adni? Ha igen, tedd fel őket egy internetes adásvételi csoportba! Az is lehet, hogy kedvező áron tudsz valamit megvenni, amire vágysz. Pénzügyek terén mindenképen kedvező napokra számíthatunk.

Lelki síkra két lapot kaptunk. A Kelyhek Királyának jelentése, hogy valamilyen hírre, üzenetre számíthatsz. A Botok Királya utazással, esetleg külfölddel kapcsolatos dologra utal. Feltehetően külföldről érkezik egy hír, ami megérint sokatokat.

Szellemi téren a Kelyhek 7-es a bőség zavarára utal. Számos kínálkozó lehetőség közül nem tudunk választani. Ez nem is csoda, hiszen jelenleg rengeteg vallási és ezoterikus, spirituális irányzat létezik. Sokan csapongnak az irányzatok között, mások pedig egyszerre próbálkoznak több úttal. A lap üzenete, hogy eljött a választás ideje. Légy tárgyilagos, hallgass a józan eszedre, és köteleződj el valamelyik mellett!

KaLily – BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret: 
kalily.webnode.hu
facebook.com/kalilyspiritualisstudio

[kapcsolodo_cikkek]